• Geri dön

  • 1.953 Görüntülenme

  • 203 Haber

  • 160 İşletme görüntülenme


Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, kuruluşundan itibaren benimsediği “Yalın güzeldir” (Simple is beautiful) mottosunu Finesse koleksiyonuna da yansıtıyor. Şık ve minimalist tasarımıyla öne çıkan bu özel koleksiyon zarafetiyle de büyülüyor.

Modern ve şık görünümünün ötesinde her bir parçası şaşırtıcı derecede sağlam, hafif ve kullanışlı olan Finesse koleksiyonu, NUDE Design Team tasarımcılarından Umut Sinan Karaca tarafından tasarlandı. Kokteyl, viski ve shot bardaklarından oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahip koleksiyon, çarpıcı derecede duru, zarif ve sade tasarımı ile sunumlarda modern bir duruş sergiliyor.

Her özel ana eşlik edebilecek NUDE Finesse Grid koleksiyonu ise yüzeyine ustaca işlenmiş pürüzsüz motifiyle kendine özgü bir karakter yansıtıyor. Gözünüzü yoracak hiçbir detay barındırmayan ve zarafetten ödün vermeyen Finesse Grid koleksiyonunda minimalist bir şıklık işlevsellikle buluşuyor.

NUDE Rock & Pop Artist koleksiyonu için Grafik Tasarımcı ve İllüstratör Umut Karaman tarafından yeniden yorumlanan Finesse serisi de modayı pratik bir işlevsellikle buluşturuyor. 80’lerin pop, rock ve punk kültürünün çarpıcı doğasından esninlenilerek birbirinden renkli ve çarpıcı yüz motifleriyle bezenen bu özel koleksiyon, NUDE’un “Yalın güzeldir” felsefesini zamansız ve cesur bir tarzla harmanlıyor.

Camın en yalın hali: ‘NUDE’

Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası NUDE, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan NUDE; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

Her koleksiyonunda cam teknolojisi ve işçiliğindeki hünerle tasarım yetkinliğini birleştiren NUDE markası, kullanıcıların tutku ve zevklerini en estetik biçimde yansıtan, duyumlarını artıran yaratıcı koleksiyonlar içeriyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan NUDE, ödüllü koleksiyon sayısını 36’ya yükseltti.

NUDE tasarımları Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL