• Geri dön

  • 2.262 Görüntülenme

  • 201 Haber

  • 157 İşletme görüntülenme


Şişecam Düzcam Referans Projeleri Yeni Mobil Uygulama “Cam Projeleri” ile Her Zaman Yakınınızda

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden biri olan Şişecam Düzcam’ın zamandan bağımsız her platformda ve mecrada kullanıcılarla iletişime geçebilmek ve bağ kurabilmek için başlattığı dijital dönüşüm projesinin bir parçası olarak hazırlanan yeni “Cam Projeleri” mobil uygulaması App Store ve Google Play Store mecralarında yerini aldı. 

07.08.2019 - Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, zamandan bağımsız her platformda ve mecrada çözüm ortakları ile 7/24 iletişime geçebilmek ve bağ kurabilmek için başlattığı dijital dönüşüm projesinin bir parçası olarak farklı hedef kitlelerin ihtiyaçları doğrultusunda bilgiye kolay ve hızlı ulaşmaları için hayata geçirdiği “Isıcam Seçim Sihirbazı”, “Cam Akustik”, “Performans Hesaplayıcı” ve “Cam Danışmanı” mobil uygulamalarına bir yenisini daha ekledi: “Cam Projeleri”.

“Cam Projeleri” uygulaması, Şişecam Düzcam’ın referans projelerini bulunulan konuma göre harita üzerinde gösterirken; ürün bilgisi, proje künyesi, görseli ve lokasyonuna da yer veriyor. Aplikasyonda yurtiçi ve yurtdışındaki referans projeleri; yapı tipi, konum ve ürün kategorisine göre filtreleme seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca uygulama ile proje özelinde kullanılan ürünlere ilişkin teknik bilgilere erişim ve inceleme olanağı da sunuluyor.

Kullanıcıların Şişecam Düzcam ürünleri ile hayat bulan referans projeleri inceleyerek bilgi edinmeleri, “Cam Projeleri” mobil uygulamasını App Store ve Google Play’den telefonlarına indirmeleri ile mümkün hale geliyor.

App Store: https://apple.co/2IKbTqq
Google Play: https://bit.ly/2wQBGaT

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL