• Geri dön

  • 2.256 Görüntülenme

  • 255 Haber

  • 276 İşletme görüntülenme


Akbank Sanat Temmuz ayında kültür sanat etkinliklerine “Akbank Sanat Evinizde” çatısı altında sosyal medya kanallarında devam ediyor.

Çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, Temmuz ayında 5 farklı sanatçı özelinde gerçekleşecek eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarına minikleri davet ediyor.

Sanat eğitmeni Barış Karayazgan tarafından hazırlanan atölye çalışmaları her cumartesi Akbank Sanat Youtube kanalından izlenebilecek.

3 TEMMUZ 2021, Cumartesi
Maya Lin ve Anıtlar
Bu atölyede kamusal alanlarda yaptığı parklar, mimari projeler ve anıtlarda sanatı algılama konusunda çok özel açılımlar yaratan sanatçı Maya Lin’nin Vietnam Şehitleri Anıtı ve diğer eserleri incelenerek Maya Lin’in sanata yaklaşımı ele alınacak.

10 TEMMUZ 2021, Cumartesi
Tom Friedman ve Gündelik Malzemelerle Sanat
Bazen bir sanatçının dokunuşu gündelik hayatımızda fark etmediğimiz bir çok malzemeyi çok özel şekillerde algılamamıza, hayatımıza çok farklı şekillerde değer katmasına olanak tanıyabilir. Tom Friedman’da işçilik ile fikirleri çok farklı şekillerde harmanlayarak karşımıza çok özel tecrübeler yaşayabileceğimiz heykeller çıkarıyor ve bazı hiç düşünmediğimiz konuları bizlere sanat vasıtası ile düşündürüyor, sorgulatıyor.

17 TEMMUZ 2021, Cumartesi
Jenny Holzer ve Kelimelerle Sanat
Jenny Holzer’in konu olduğu bu atölyede toplumdaki kalıplaşmış bilgileri dil ve kelimler kullanılarak sorgulayıcı eserler gerçekleştiriliyor.

24 TEMMUZ 2021, Cumartesi
Wolfgang Laib ve Doğal Malzemeler
Almanya doğumlu bir doktor olan Wolfgang Laib eserlerinde felsefeyi, sanatı ve hayatı çok özel şekillerde birleştirerek karşımıza çıkıyor. Bu atölyede hayatın ve sanatçının hayatının farklı alanlarından beslenerek kalıcı ve kalıcı olmayan doğal malzemelerle eserler üretiliyor.

31 TEMMUZ 2021, Cumartesi
Ron Mueck ve Gerçekçi Heykeller
Bu atölyede gerçekleri sorgulatan detayları ve baş döndürücü boyutları ile çok özel eserler yaratarak onlara çok farklı bir hayat veren Avustralya’lı sanatçı Ron Mueck’in eserleri ele alınıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL