• Geri dön

  • 1.394 Görüntülenme

  • 260 Haber

  • 277 İşletme görüntülenme


Akbank, müşterilerinin beklenmeyen sağlık sorunlarında güvence altında olmalarını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini desteklemek için sağlık sigortası ürün ve hizmetlerini yeniledi.

Akbank Mobil üzerinden kolayca erişilen Sigorta Menüsü ve uygun prim ödemeleriyle Akbank, hastalıkta ve sağlıkta müşterilerinin yanında yer alıyor.

75 yıldır Türkiye’nin ilerlemesine hizmet eden Akbank, sağlık sigortası ürün ve hizmetlerini müşterilerinin değişen beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yeniledi. Acentesi olduğu Aksigorta ile birlikte sağlık ürünlerinde yeniliğe odaklanan Akbank, ihtiyaca kolay ve esnek şekilde çözüm sağlayan sağlık sigortası ürün ve hizmetlerine Akbank Mobil ana sayfasında yer alan Sigorta Menüsü’nden uygun primlerle ulaşmayı da mümkün kıldı.

Müşterilerinin farklı yaşam tarzlarına göre farklı ihtiyaçları olduğunun bilinciyle, sağlık sigortaları ürün çeşitliliğini yeniden gözden geçirdiklerini ve tüm kanallarda müşteri deneyimine uygun hizmet sunmaya önem verdiklerini ifade eden Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye’de ve dünyada sağlık alanında çok sayıda oyuncu ve çok farklı gelişim alanı bulunuyor. Bununla birlikte kamunun sağladığı sağlık hizmetlerindeki yükü hafifletmek ve müşterilerin daha kaliteli bir sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlamak için sektöre önemli bir sorumluluk düşüyor. Bu bilinçle hareket ederek yenilediğimiz ürün ve hizmetlerimizle, kapsamlı sağlık sigortası ihtiyacı olan müşterilerimizin yanı sıra sosyal güvencesine ek olarak sağlık hizmeti almak isteyen müşterilerimiz için de farklı çözümler sunuyoruz. Ayrıca bu ürünlere entegre edilebilen ek teminatlarla, müşterilerimizin sağlıklı geçirdikleri dönemde yaşam standardını artırmayı hedefliyoruz. Bu çeşitliliğin müşteriler için yaratabileceği olası belirsizlikleri ise ekosistem yaklaşımı ile yönetmeyi amaçlıyoruz ve Akbank’ın tüm ürün ve hizmetlerinin dahil olduğu bütünsel bir yaklaşımı benimsiyoruz. Bu doğrultuda Akbank Mobil’deki Sigorta Menüsü ve Wings kart sahiplerine sağlık sigortası ile sunulan ilave avantajlar ile müşterilerimize önemli ayrıcalıklar sunuyoruz.”

Akbank Mobil Sigorta Menüsü Hizmete Açıldı

Akbank’ın tüm kanallarından sigorta ihtiyaçlarına çözüm sunmak ve erişim kolaylığı sağlamak amacıyla Akbank Mobil ana sayfada yer alan Sigorta Menüsü, müşterilerin kullanımına açıldı. Menüde yer alan ürün fonksiyonları aracılığıyla müşteriler, sağlık sigortaları da dahil olmak üzere, tüm poliçelerini görüntüleyebilecek ve yeni sigorta taleplerini iletebilecekler. Akbank’ın müşteri deneyimine verdiği önem Akbank Mobil Sigorta Menüsünde de öne çıkıyor, sade ve yalın tasarımıyla müşterilerin istedikleri fonksiyona ulaşımının kolay ve hızlı olmasını sağlıyor.

Akbank’ta Tüm Sağlık Sigortası İhtiyaçlarına Uygun Ürün Var

Sağlık sigortası alırken teminatların ihtiyaçları karşılayıp karşılamadığına dair belirsizlikler müşterilerin ürünü almaktan kaçınmasına yol açabiliyor. Bu belirsizlikleri ortadan kaldırabilecek sadelikte ürünlerin raflarında yer aldığını belirten Yüce, yatarak ve ayakta tedaviyi tüm özel hastanelerde almak isteyenlere AK Sağlık Sigortasının uygun olacağına vurgu yaptı. Beklenmeyen kritik hastalıklara karşı teminat altında olmak isteyen müşterilere Hayata Devam Sigortası, kritik ameliyatlara karşı teminat ihtiyacı olan müşterilere ise Ameliyat Destek Sigortası’nın ürün yelpazesine eklendiğini belirtti. SGK kapsamındaki özel hastanelerde hizmet almak isteyen SGK’lılar içinse Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı 2022 Eylül’den itibaren müşterilerine sunduklarını belirten Yüce, poliçesini Akbank’ın prestijli kart markası Wings ile satın alan müşterilere, Wings Mil Programında ilave mil hediye ettiklerini belirtti. Müşteriler kazandıkları miller ile uçak bileti alabildikleri gibi farklı kredi kartı harcamalarını da ödeyebiliyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL