• Geri dön

  • 2.393 Görüntülenme

  • 249 Haber

  • 270 İşletme görüntülenme


Bu yıl farklı uluslararası kurumlar tarafından “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçilen Akbank’a, 5. En İyi Banka ödülü Financial Times’ın bankacılık dergisi The Banker’dan geldi.

Financial Times’ın bankacılık dergisi The Banker tarafından dünya genelinde bankaların değerlendirildiği Bank of the Year (Yılın Bankası) ödülleri sahiplerini buldu. Bankacılık sektörünün Oscarları olarak nitelendirilen ödüllerde bu yıl pandemi nedeniyle jüri, bankaları kritik zamanda müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılama, gösterdikleri dayanıklılık ve topluma katkıları gibi kriterler üzerinden değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Akbank’a “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanı verildi.

“Bu zorlu dönemde gösterdiğimiz dayanıklılık ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz dijital bankacılık hizmetlerimiz bu ödülü almamızda önemli rol oynadı” Akbank’ın pandemi döneminde dahi önde gelen uluslararası finans kuruluşları tarafından takdir edilerek “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanı ile onurlandırıldığının altını çizen Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Pandemi sürecinde müşterilerimize sunduğumuz bankacılık deneyimi, bizlere bu yıl 5.kez “Türkiye’nin En İyi Bankası” unvanını kazandırdı. Euromoney, Global Finance, EMEA Finance, World Finance ve son olarak The Banker’dan bu ödülleri kazanmamızda, pandemi döneminde gösterdiğimiz dayanıklılık ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz dijital bankacılık hizmetlerimiz önemli rol oynadı. Yıllardır kararlılıkla sürdürdüğümüz teknoloji yatırımlarımızın karşılığını bu dönemde müşteri memnuniyeti olarak geri alıyoruz. Geleceğin bankacılığı vizyonumuzla hayata geçirdiğimiz uygulamalarımız ve müşterilerimizin hizmetine sunduğumuz ürünlerimiz, dijitalleşmenin öneminin daha da arttığı bu süreçte müşterilerimizin hayatını kolaylaştırdı. Buna ek olarak değişim ve yenilik odaklı kurum kültürümüz bu dönemde bizim pusulamız oldu. İnsanın teknolojiyi, teknolojinin ise insanı beslediği yaşan ve sürekli yenilenen bir kültürümüz var. Esneklik, çeviklik ve adaptasyon gibi yetkinliklere büyük yatırım yapıyor, değişimi sahiplenmeyi teşvik ediyoruz. Bütün bunların ışığında, şartlar ne olursa olsun çalışanlarımızla birlikte müşterilerimize kesintisiz ve mükemmel hizmet sunmaya devam edeceğiz. ”

“Bankamız uluslararası kurumlarca geleceğin bankacılığı konusunda önemli bir model olarak gösteriliyor”
Pandemi ile birlikte bankacılık sektöründe de önceliklerin değiştiğine dikkat çeken Binbaşgil; “Bütün dünyada iş yapış şekilleri değişti. Dijitalleşmenin artık bir tercih olmaktan çıktığı ve zorunlu hale geldiği bir dünyadayız. Bu bütün sektörler için geçerli. Biz zaten geleceğin bankacılığı vizyonumuzda dijitalleşmeyi ön plana koymuş ve bu konudaki çalışmalarımıza başlamıştık. Bu sebepledir ki bugün bankamız, teknoloji ve dijitalleşmede kaydettiği bu başarıyla The Banker gibi uluslararası kurumlarca geleceğin bankacılığı konusunda önemli bir model olarak gösteriliyor. Bu tüm Akbanklılar için gurur verici. Bankamızı başarıdan başarıya taşıyan tüm takım arkadaşlarıma gönülden teşekkür ederim” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL