• Geri dön

  • 1.187 Görüntülenme

  • 260 Haber

  • 277 İşletme görüntülenme


Akbank, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası iş birliği ile bu meslek grubuna özel ayrıcalıkların olduğu finansal ürün ve çözümler sunuyor.

Akbank, İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası (İstanbul YMMO) ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yeminli mali müşavirlere özel ayrıcalıklar sunuyor. İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odasına kayıtlı YMMler, “1020ISTYMM” kodu ile mobilden Akbanklı olduklarında 2.500TL chip-para kazanma fırsatı yakalıyor.

Akbank ayrıca; Akbank Mobil ve İnternet’ten ücretsiz para transferi, 12 ay boyunca Wings ile 2.000 TL ve üzeri harcama sözünde 50.000 Mil Puan veya 400 TL varan chip-para ödülü, 250.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi ve uygun kriterdeki müşterilere yatırım danışmanlığı ayrıcalıklarıyla Yeminli Mali Müşavirleri destekliyor. Akbank’ın sunduğu diğer imkanlar arasında ise kişiye özel müşteri temsilcisi hizmeti, %50 indirimli kiralık kasa fırsatı, ATM’den yüksek limitli çekim hakkı, yurtdışı nakit çekim ücreti istisnası ve ayrıcalıklı altın ve döviz fiyatlaması sunan ‘Anlık Döviz’ hizmeti bulunuyor.

Yeminli Mali Müşavirler aynı zamanda Ak Sigorta’dan Wings kartı ile satın alacakları iş yeri sigortası hizmetlerinde 500 TL chip-para kazanıyor. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan YMMler ise 11.500 TL’ye varan ödül kazanıyor.

Ayrıntılı bilgi için: Akbank.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL