• Geri dön

  • 120 Görüntülenme

  • 267 Haber

  • 305 İşletme görüntülenme


Akbank, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ‘İyi ki vardın, iyi ki varsın’ mesajıyla özel bir reklam filmi hazırladı. Filmde; sanat, eğitim, girişimcilik ve gönüllük gibi pek çok alanda ve atılan her adımda Akbank’ın ve gençlerin Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatan ilk adımından ilham aldığı, o adımları takip ettikleri anlatılıyor.

Akbank, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı özel bir reklam filmiyle kutladı. Atatürk’ün milli mücadeleyi başlatan ve tüm ülkenin kaderini değiştiren Samsun’a attığı ilk adımından ilham alınarak hazırlanan filmde, ‘İyi ki vardın, iyi ki varsın’ mesajıyla Atatürk’e duyulan minnet ifade ediliyor.

Filmde Atatürk'ün Samsun’a attığı tarihi adımından sonra Cumhuriyet ile birlikte sanat, eğitim, girişimcilik ve gönüllülük gibi pek çok alanda atılan her adımda Akbank’ın ve gençlerin ondan ilham ve güç aldığı, o ilk adımı takip ettikleri aktarılıyor. Filme sözleri Celal Emrem’e, bestesi Faik Canselen’e ait olan ‘İleri Marşı’ eşlik ediyor.

Akbank’ın ülkemizin geleceğini temsil eden gençlere her zaman güvendiğini ve inandığını belirten Akbank Marka ve İletişim Başkanı Beril Alakoç; “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ta Samsun’a attığı o ilk adım, milli mücadelemizin başlangıcı olmasının ötesinde özgürlüğe, birey olmaya, ulus bilincine, eşitliğe, adalete ve her alanda çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmaya atılan bir adımdı. Biz de bu 19 Mayıs’ı, atılan bu ilk adımın önemini ve anlamını göstererek kutlamak istedik. Akbank olarak Atatürk'ün izinden ilerleyerek gençlerimizin geleceğe ışık tutacak başarılar elde etmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitimden sanata, bilimden girişimciliğe kadar geniş bir yelpazede onları desteklemeye ve hayallerini gerçekleştirebilmeleri için yol arkadaşlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Akbank 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Özel Filmini izlemek için:

KÜNYE
Reklamveren: Akbank
Reklamveren Yetkilisi: Beril Alakoç (Marka ve İletişim Başkanı), Sinem Görgöz İnnice (Marka Yönetimi Bölüm Başkanı), Ayşe Oskay Kurtoğlu (Marka Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı), Melis İnceoğlu Güney (Marka Yöneticisi) Adem Erdem (Dijital Pazarlama Uzmanı), Mustafa Ersoy (Medya Müdürü), Sıla Zeka (Medya Yöneticisi)

Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Grup Kreatif Direktörü: Ufuk Işık
Kreatif Direktör: Mehmet Demirel
Kreatif Grup Başkanları: Berke Gülçicek, Buğra Birgin
Yaratıcı Ekip: Cemre Peksen, Oytun Vural, Asya Aydın
Genel Müdür: Ela Bilgisel
Genel Müdür Yardımcısı: Burçin Birim
Marka Direktörü: Simge Özgülenç
Marka Süpervizorü: Serenay Özer
Marka Temsilcisi: Pınar Tekin
CSO: Toygun Yılmazer
Strateji Grup Direktörü : Nisan Danışman
Strateji Planlama Direktörü: Berkay Başer
Strateji Planlama Ekibi: Sena Sarıkaya
Prodüksiyon Ekibi: Neslihan Gücüm, Dilan Davutoğlu, Sezgin Saka
Prodüksiyon Şirketi: Public Film
Yönetmen: Metehan Şereflioğlu
Post Prodüksiyon: IPD
Müzik Yapımı: Jingle Jackson- Emre Irmak
Şarkı Sözü: Celal Emrem
Şarkı Bestecisi: Faik Canselen
Müzik Telif Danışmanı: Zeplin Edisyon

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL