• Geri dön

  • 844 Görüntülenme

  • 260 Haber

  • 277 İşletme görüntülenme


Axess, yeni nesil ödeme platformu Juzdan ile sunduğu kolaylıklarla günlük hayatın ihtiyaçlarına pratik çözümler getiriyor. Fiziksel Axess kartı yanında olmayan “İyi Yaşayanlar” Juzdan ile mobil ödeme yaparak alışverişlerini gerçekleştirebiliyor.

Akbank, Axess kullanıcılarına alışverişte esnek bir mobil ödeme deneyimi sunuyor. Cebe inen Axess kredi kartı başvurusu yapan kullanıcılar, fiziksel kartlarının adreslerine teslim edilmesini beklemeden alışverişe anında başlayabiliyor. Kartı henüz teslim edilmeyen veya yanında kartı olmayan Axessliler, Juzdan üzerinden temassız ya da QR ile mobil ödeme yapabiliyor.

Cebe inen Axess’e başvurmak ise çok kolay. Kullanıcılar Juzdan uygulamasını indirerek Axess kart başvurusunu hızlı ve pratik bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

Juzdan, Akbanklı olsun, olmasın, internetten kart bilgilerim çalınır mı korkusu yaşamadan, özgürce, hızlı ve avantajlı alışveriş yapmak isteyen tüm banka ve kredi kartı sahiplerine hitap ediyor. Ceplerimizdeki cüzdanı dijitale taşıyarak kullanıcılarına kolaylıklar sağlıyor. Axess sahipleri Juzdan ile pek çok ayrıcalık ve kampanyadan da yararlanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL