• Geri dön

  • 649 Görüntülenme

  • 260 Haber

  • 277 İşletme görüntülenme


Dijital cüzdan uygulaması Juzdan, 31 Ocak 2024’e kadar sürecek olan yeni yılın ilk çekilişiyle, 10 şanslı kullanıcısına iPhone 15 hediye ediyor.

Akbank’ın yeni nesil ödeme platformu Juzdan, yeni yılın ilk kampanyasıyla kullanıcılarına iPhone 15 model cep telefonu hediye ediyor. Juzdan kullanıcıları 31 Ocak 2024’e kadar uygulamaya giriş yaparak her gün 1 çekiliş hakkı kazanabilecek. Ayrıca kullanıcılar alışverişlerinde kullanmak üzere Juzdan’a tanımladıkları farklı bankalardaki banka ve kredi kartları için 3, toplamda 9 çekiliş hakkı elde edebilecekler. Kullanıcılar tüm adımları tamamladıklarında 61 çekiliş hakkı ile iPhone 15 kazanma şansını katlıyor.

Kampanyaya katılmak için tek koşul ise Juzdan uygulamasına giriş yapmak. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle 10 şanslı kullanıcı iPhone 15 128 GB Black cep telefonunun sahibi olacak.

Türkiye’deki tüm banka ve kredi kartı kullanıcılarına açık olan Juzdan’ın yeni yıla özel bu kampanyasının kazananları 7 Şubat 2024 tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek ve talihliler 9 Şubat 2024 tarihinde Takvim Gazetesi’nden duyurulacak.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için: juzdan.com.tr/#yilbasi-iphone-15-cekilisi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL