• Geri dön

  • 545 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.726 İşletme görüntülenme


Şehrin keşmekeşinden bir süreliğine de olsa uzaklaşmaya ve sevdiklerinizle keyifli bir mola vermeye hazır mısınız?

Sektörün deneyimli oyuncularından Tatilsepeti, şehrin boğucu atmosferinden uzaklaşıp kendini doğanın kucağına bırakmak isteyen misafirlerine, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil gününü değerlendirerek küçük bir kaçamak yapmaya davet ediyor.

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, Pazartesi gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatilini fırsata çevirip kısa bir mola vermek isteyen misafirlerine, çeşitli kampanyalar ve özel indirimlerle birbirinden eşsiz son dakika fırsatları sunuyor.

Doğal güzellikleriyle, rota Akdeniz!

Antik bir yerleşim alanı olan Side, hem tarihi dokusu hem de kültürel faaliyet seçenekleri ile sıklıkla tercih edilen lokasyonlar arasında yer alıyor. Antalya’nın en güzel plajlarına ev sahipliği yapan bölgede denizin, kumun ve güneşin tadını çıkarmaya hazır olun. Birbirinden renkli aktiviteleriyle, bütün yılın yorgunluğunu bir çırpıda atmanıza yardımcı olacak tatil beldesi, sizleri bekliyor. Kişi başı 204,75 TL’den başlayan fiyatlarıyla, Side otelleri hakkında detaylı bilgi almak için https://www.tatilsepeti.com/side-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Akdeniz’in bir başka vazgeçilmez seçeneği ise, Alanya. Huzur dolu plajın yanı başında, şehri kuş bakışı izleme olanağı sunan esrarengiz kalelerin hemen yakınında bulunan bu eşsiz tatil beldesi, kendi başına ayrı bir turistik başkent olmayı başarıyor. Serin mağaraları, Mısır'dan getirilmiş kumlara sahip olan Kleopatra Plajı ve daha birçok doğal güzelliğiyle dünyanın dört bir yanından misafire kucak açıyor. Kişi Başı 214,18 TL’den başlayan fiyatlarıyla Alanya otelleri hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/alanya-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Ege’nin mavisi ile çevrili bir tatil beldesi: Bodrum

Yaz tatili denince akla ilk olarak gelen tatil beldelerinden biri de, Bodrum. Muğla'nın turizm açısından en önemli ilçesi olan Bodrum, yerli ve yabancı turistler için popüler bir destinasyon. Göz alıcı altın rengi plajları, sahil şeridi boyunca görsel ziyafet sunan evleri, her biri sahile uzanan yollarıyla Bodrum, bir tatilden beklenen her şeyi fazlasıyla verebilecek özellikler barındırıyor. Kişi Başı 219,51 TL’den başlayan fiyatlarıyla Bodrum otelleri hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/bodrum-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

İzmir, Bodrum ve Çeşme’ye yakın olması açısından, uzun tatillerin uğrak noktası olan Kuşadası da, otel ve konaklamaya yönelik ihtiyaçları en üst düzeyde karşılayacak çeşitlilikte hizmet veren tatil beldeleri arasında yer alıyor. Merkeze yakın olan otellerden deniz manzaralılara, tabiat ile iç içe olanlardan lüks otellere kadar, oldukça geniş bir yelpazede hizmet veren tatil yöresi, her kesimden turiste ev sahipliği yapıyor. Kişi Başı 227,50 TL’den başlayan fiyatlarıyla Kuşadası otelleri hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kusadasi-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Vizesiz Kıbrıs seyahati

Ege ve Akdeniz sahillerinin yanı sıra, vize ya da pasaporta gerek duymadan seyahat edilebildiğinden, tatilcilerin Kıbrıs’a da yoğun bir talebi oluyor. Akdeniz ikliminin yaşandığı Kıbrıs’ta, tatil sezonunun Türkiye’deki tatil yörelerine kıyasla daha uzun sürmesi de, yine yavru vatanın çekiciliğini arttıran faktörler arasında yer alıyor. Türkiye’deki tatil yörelerinde yaz sezonu Haziran-Ağustos dönemi olarak kısıtlansa da, Kıbrıs'ta Nisan’dan Ekim’e kadar denize girmeniz mümkün.

Kişi başı 209,67 TL’den başlayan fiyatlarıyla, Tatilsepeti’nin Kıbrıs otelleri için sunduğu fırsatlar hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/kibris-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz. Her mevsim en unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz Akdeniz'in incisi yavru vatan Kıbrıs’ta, pek çok renkli aktivite de sizleri bekliyor. Girne Kalesi, St. Sophia Katedrali, Büyükhan, Barbarlık Müzesi, Surlariçi, St. Hilerion Kalesi, Lala Mustafa Paşa Camii, Salamis Harabeleri ve daha birçok tarihi mekânı ziyaret edip kültür ve doğa gezileri yapabileceğiniz bu adada, en güzel plajlar ve konforlu oteller de sizler için hizmet veriyor.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL