• Geri dön

  • 398 Görüntülenme

  • 59 Haber

  • 2.726 İşletme görüntülenme


Eğitim öğretim döneminde ilk ara tatil için son ders zilinin çalmasını bekleyen çocuklar ve ebeveynler 9 günlük tatili verimli geçirmenin yollarını arıyor. Tatilbudur.com çocuk dostu oteller olarak belirlediği kategoride; 2 çocuk ücretsiz, yüzde 50’ye varan indirim ve +1 gece hediyeli paketleriyle farklı bütçelere uygun önerilerini aileler için sıralıyor.

Çocukları 2022-23 eğitim öğretim yılının ilk yarısında hafta sonlarıyla birleşen 9 günlük ara tatil heyecanı sarıyor. Çocuklar ve ebeveynler bu arayı keyifli planlarla süslerken Tatilbudur.com da 9 güne yakışır indirim ve avantajlarla ailelerin heyecanına ortak oluyor. Ebeveynleri çocuklarıyla birlikte yeni keşiflere davet eden TatilBudur; yüzde 50’ye varan indirim, +1 gece konaklama fırsatı ve 2 çocuk ücretsiz tatil fırsatları ile çocuklar için uygun otel gruplarında misafirlerini bekliyor.

Özellikle kalabalıktan uzaklaşmak ve temiz hava almak isteyenlerin uğrak noktası Ağva, Sonbahar’ın en çok yakıştığı yerlerden biri olan Yedigöller, doğa yürüyüşü ve şelaleleri ile göz önünde olan Maşukiye, muhteşem balon turu için Kapadokya, meşhur Odunpazarı Evlerinden kışın donan Porsuk Çayı'na, müzelerinden anıtlarına kadar dört dörtlük bir kültür gezisi için Eskişehir, yaylaları ile yeşilin her tonuna hakim olan Rize,doğanın ortasında eşsiz manzaralara tanık olmak için bu tarihlerde değerlendirilebilecekşahane fırsatların başında geliyor.

Farklı damak tarzlarına uygun gurme duraklarında yeme-içme şöleni, canlı müzik performansları ve huzur veren manzaralar eşliğinde doğa yürüyüşleri,eğlence ve samimi otelleriyle konforlu bir tatil deneyimi sunuyor.

Bu deneyimler tatil için farklı bütçelere uygun konaklama alternatiflerinde taksit erteleme, koşulsuz iptal hakkı ve farklı ödeme kolaylıklarınınyanı sıra çocuk dostu otellerinde2 çocuk için ücretsiz tatil imkanları sunuyor.

Yurtiçi oteller, kültür turları, Kıbrıs otelleri,yurtdışı turları ve daha fazlası https://www.tatilbudur.com’da.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL