• Geri dön

  • 2.595 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


İlk Kez Gerçekleştirilen Sanal CES’te Yeni Bir Çağ İçin Yeni Bir Hayat Tarzı Sunuluyor.

LG Electronics (LG) Life is ON – Make Yourself at Home (Hayat Yeniden Başlıyor – Kendinizi Evinizde Hissedin) mottosuyla sunduğu birbiriyle daha bağlantılı ve daha kullanışlı hayat tarzı vizyonunu ilk kez tamamen dijital olarak gerçekleştirilecek CES 2021’de paylaşıyor. LG, CES 2021’e özel hazırladığı web sitesinde ve LG global YouTube kanalında gerçekleştirilen basın konferansında “ev” kelimesini yeniden tanımlayan bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumda tüketicilerin hayatlarını daha rahat, pratik ve eğlenceli hale getirmek için tasarlanan gelişmiş ürünler ve hizmetler hakkında bilgi verilirken çevrim içi olarak ziyaret edilebilecek fuar standı da ziyaretçilere monitörlerinin, dizüstü bilgisayarlarının ya da mobil cihazlarının konforundan LG’nin en son yeniliklerini keşfetme imkanı sunuyor.

LG’nin CES basın toplantısında LG’nin kıvrılabilir telefon projesinden sanal internet fenomenine kadar, herkesin ilgisini çekecek bir şey vardı. LG’nin kıvrılabilir ekranlı akıllı telefonu CES’te tüketicilerin beğenisine sunularak istenildiği gibi boyutlandırılabilen benzersiz ekranını tanıttı. Markanın Explorer Projesi’nin ikinci cihazı olan bu kıvrılabilir ekranlı cihaz, geleceğin akıllı telefonlarının ulaşacağı sınırları göstermek açısından yeni bir bakış sundu. Etkinlikte daha sonra katılımcılara Reah Keem tanıtıldı. Sanal bir bestekar ve DJ olan Reah, derin öğrenme teknolojisi ile çok daha insanlaştırıldı. Reah kendisine ayrılan zamanı, otel odaları ve restoranlar gibi çok fazla insan trafiğinin olduğu alanları temizlemek için ultraviyole C (UV-C) ışığı faydalı hale getiren LG CLOi robotunu tanıtmak için kullandı.

LG’nin sanal fuarı dört ayrı alana ayrılıyor: Life is ON TV, Sanal Deneyim, LG SIGNATURE - Vegas ve Life’s Good Stüdyo. Life is On TV CES 2021’den 24 saat canlı yayın yaparak LG ürünleri ile ilgili en son haberleri ve eğlenceli yaşam tarzı programlarını da izleyicilere ulaştırıyor. Sanal Deneyim dört farklı ürün alanından interaktif bir ziyaret sunuyor. LG SIGNATURE – Vegas, Las Vegas’ın harikalarının LG SIGNATURE’ın sanat eserlerinden ilham alarak tasarlanan cihazları ile hayran bırakan birleşimini sunuyor. Life’s Good Stüdyo’yu ziyaret edenler ise müzik dünyasının yeni yıldızı olacak bazı sanatçılarla birlikte gerçekleştirilen eğlenceli çalışmaları izleme fırsatına sahip oluyor.

Sanal Deneyim’in TV ve Ses Sistemleri Alanı, ziyaretçilerini esnek OLED ekranlardan oluşturulan duvarda sunduğu etkileyici görüntüler ve rakipsiz resim kalitesine sahip OLED Fall ile karşılıyor. Burada ziyaretçiler genişletilmiş gerçeklik (XR) ve artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisinden faydalanan özel ve interaktif bir sunumla LG OLED’in tüm güçlü yönleri (keskin, hızlı, problemsiz ve ince) hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Teknoloji fenomeni Linus Sebastian’ın üç boyutlu bir avatarı da rehber olarak kullanılarak ilk kez tamamen sanal olarak gerçekleştirilen CES’teki LG standına insan dokunuşunu gerçekleştiriyor.

Ev Sineması Alanı, LG’nin Siyah Kaplama teknolojisi ile çok daha koyu siyahlar ve gelişmiş kontrast ve renk kesinliği sağlayan 163 inç’lik dev ekranlı Micro LED yönlendirme tabelası LG MAGNIT’e ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçiler, kendilerini tamamen gerçekçi genişletilmiş gerçeklik (XR) ile seyredecekleri canlı içeriğe kaptırarak Micro LED'in avantajlarının keyfini çıkartabiliyorlar.

Ev Eşyaları Alanı, teknoloji sayesinde bir evin nasıl daha yaşanabilir ve hijyenik olacağını gösteriyor. Ziyaretçiler, LG’nin yeniliklerinin mutfağı, oturma odasını ve çamaşır odasını nasıl geliştirdiğini deneyimleyebiliyorlar.

LG Profesyonel Ürünler, BT Alanı ile gelişmiş tüketici ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Bu alanda verimliliği artıran kişisel cihazlar denenebilirken home office ve oyun odası dahil olmak üzere dört sanal ortamda bilgilendirici ve etkileyici bir içerik sunuluyor.

Son olarak Mobil Alan, dönebilen çift ekranlı LG WING akıllı telefonu da içeren LG’nin en son mobil yenilikleri hakkında detaylı bilgi veriyor. Sanal olarak kullanılabilecek cihazın Gimbal Hareket Kamerası ve İkili Kayıt gibi özellikleri çok farklı bir şekilde ziyaretçiler tarafından deneyimlenebiliyor.

LG’nin teknoloji harikası sanal fuarını gezmek için LG’nin CES 2021 sanal fuar standını bilgisayarınız ya da mobil cihazınız üzerinden ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL