• Geri dön

  • 2.550 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.339 İşletme görüntülenme


Yönetmenliğini Kevin Macdonald'ın, Yapımcılığını Ridley Scott'ın üstlendiği, merakla beklenen uzun metrajlı belgesel “Life In A Day 2020”, 6 Şubat'ta YouTube'da yayınlanacak. Belgesel, LG Smart TV'lerde bulunan YouTube uygulaması üzerinden de izlenebilecek.

Prömiyerini 2021 Sundance Film Festival’inde yapan YouTube Originals belgeseli “Life In A Day 2020”, 25 Temmuz 2020'de dünyanın farklı yerlerinden günlerini kayda alan insanların seçilmiş görüntülerinden oluşuyor. 6 Şubat’ta yayınlanacak belgesel LG Smart TV’lerdeki YouTube uygulamasında da seyredilebilecek. Ayrıca içeriğin yayınlanması şerefine LG, 8 Şubat’ta New York’un ikonik Times Meydanı’ndaki dev ekranında belgeselden sahnelerin gösterileceğini duyurdu.

Oscar ödüllü yönetmen Kevin MacDonald'ın (The Mauritanian, One Day in September, The Last King of Scotland) yönettiği ve Ridley Scott (The Martian, Gladiator) ile Kai Hsiung (Lords of Chaos) tarafından yapımcılığının üstlenildiği “Life In A Day 2020”, sıradan bir günde hayatın ne kadar olağanüstü olabileceğini göstermeyi hedefliyor. Orijinal "Life In A Day" belgeselinden on yıl sonra, YouTube ve film yapımcıları, dünyada yaşanan tek bir günün hikayesini anlatmak için, dünyanın farklı yerlerinde yaşayan insanlardan hayatlarını kaydetmelerini istedi. Bu talebin üzerine, 192 farklı ülkeden 65'den fazla dilde toplamda binlerce saatlik çekimlerin yer aldığı 300.000'den fazla başvuru alındı.

YouTube Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Angela Courtin; “ Life In A Day 2020 belgeseli, çarpıcı ve sürükleyici bir biçimde deneyimlenmeyi hak ediyor. İzleyicilere, mobil ve masaüstüne ek olarak LG Smart TV'lerdeki YouTube uygulaması aracılığıyla LG’nin muhteşem ekranlarında "Life In A Day 2020"i de izleyebileceklerini duyurmak üzere LG ile iş ortaklığı yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu.

LG'nin ödüllü webOS Smart TV platformu, YouTube dahil en popüler akış içerik hizmetlerine erişim sağlıyor. Üstelik kullanıcılar bu içeriklere LG’nin kullanıcı dostu Smart TV arayüzü ve hareket sensörlü Sihirli Kumanda’sı ile hızlı ve kolayca erişebiliyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL