• Geri dön

  • 2.516 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.339 İşletme görüntülenme


LG, 28 Şubat’a kadar geçerli Beyaz Eşya Kampanyası ile, tüketicilerine birbirinden kullanışlı hediyeler sunuyor. LG Brandshop, Teknosa ya da MediaMarkt mağazalarından satın alınan LG markalı tüm kurutma, buhar özellikli çamaşır ve bulaşık makinelerine özel indirim ya da hediye fırsatlarıyla tüketicilerle buluşuyor.

Beyaz eşya alışverişi LG Electronics (LG), tarafından sunulan kampanyalarla kolaylaşıyor. LG tarafından beyaz eşya tüketicilerine sunulan hediyeler, kullanıcıların bütçesine katkıda bulunuyor. 28 Şubat 2022 tarihine kadar, LG Brandshop, Teknosa ve MediaMarkt mağazalarında devam edecek kampanya kapsamında, tüm LG markalı kurutma makinelerinde 500 TL’lik indirim sunuluyor. Ayrıca, yine LG markalı çamaşır makinesi alanlara, 700 TL değerinde 1 yıllık kurutma mendili ile özel çekmeceli bağlantı kiti hediye ediliyor.

LG’nin tüketicilere sürprizleri bununla da bitmiyor. Tüm buhar özellikli çamaşır makinelerinde 1 yıllık UniBaby Hassas Dokunuş Sıvı Çamaşır Deterjanı, tüm bulaşık makinesi alışverişlerinde ise, doğa dostu Frosch marka bulaşık makinesi tableti hediye ediliyor.

Kampanyalarla ilgili detaylı bilgi için:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL