• Geri dön

  • 2.744 Görüntülenme

  • 481 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


Hem Yıkıyor Hem Kurutuyor

LG, yıkama ve kurutma fonksiyonunu bir arada sunan kurutmalı çamaşır makineleri ile hem hayatı kolaylaştırıyor hem de kullanıcıların yerden tasarruf etmelerini sağlıyor. LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, enerji tasarrufu sağlaması, buhar teknolojisi ile ekstra hijyen sunması, AIDD ve TurboWash 360 özellikleri ile tüketicilerin tüm beklentilerine yanıt veriyor.

Modern şehir hayatı tüketicilerin büyük çoğunluğunu çok da geniş olmayan apartman dairelerinde oturmaya itiyor. Eski alışkanlıklara oranla hayli küçük olan ve zar zor sığılan bu dairelere hem çamaşır makinesi hem de kurutucuyu yerleştirmeye çalışmak ise içerisinden çıkılamaz bir kabus halini alıyor. Hem yıkama hem de kurutma fonksiyonunu bir arada sunan LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, dar alanlara çok fonksiyonlu ürünler sığdırma derdinde olanlara çözüm oluyor. LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, yüksek kapasitesi, kompakt ebatları, buhar teknolojisi ile alerjiye neden olabilecek alerjenleri %99,9 oranında yok etmesi, enerji tasarruflu olması, AIDD ve TurboWash 360 özellikleri ile çamaşırlarda derinlemesine temizlik sağlarken hassas bakım yapması ile tüketicilerin tercihi oluyor.

Buhardan Gelen Ekstra Hijyen
LG’nin buhar özelliği olan Steam teknolojisine sahip kurutmalı çamaşır makineleri, çamaşırların alerji veya solunum sorunlarına neden olabilecek toz akarları gibi alerjenlerden %99,9 oranında arınmasını sağlıyor. Ayrıca buhar teknolojisi sayesinde, su kaybı sırasında oluşan kırışıklıklar, tambur hareketi esnasında ortadan kayboluyor ve kullanıcılar, klasik makinelere oranla yüzde 30 daha az kırışığı olan çamaşırlara kavuşuyorlar.

Kullanıcılara hem enerji hem de zaman tasarrufu sağlayan LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, sahip oldukları AIDD teknolojisi ile içerisindeki yükün ağırlığını ve kumaşın yumuşaklığını algılayarak en uygun programı kendisi seçiyor. Bu akıllı sistem, giysilerdeki yıpranmayı %18 oranında engelleyerek, kıyafetlerin daha uzun süre kullanılabilmelerini sağlıyor. LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, TurboWash™ 360˚ sayesinde de, çamaşırları daha fazla kumaş koruması ile çok daha kısa sürede yıkayabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL