• Geri dön

  • 643 Görüntülenme

  • 482 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


Şirket, 'LG Sürdürülebilir Köy'de Enerji Verimli Ev Aletleri ile Çevreye Duyarlı Bir Yaşam Tarzı Sunuyor

LG Electronics (LG), IFA 2023'te LG Sürdürülebilir Köy'de eko-bilinçli bir yaşam tarzı vizyonunu ortaya koymaya hazırlanıyor. Şirketin fuar standında, 'Sürdürülebilir Yaşam, Herkes İçin Mutluluk' teması altında bir araya getirilen bir dizi birinci sınıf ve yüksek verimli LG ev aletleri ve çözümleri sergileniyor.

Bir orman yolundan esinlenerek tasarlanan LG Sürdürülebilir Köy, yapının etkisini en aza indirmek için kullanılan geri dönüştürülmüş kumaşlar ve örgü ağlar gibi çevreye duyarlı malzemelerle şirketin ESG stratejisinin temel unsurlarını tasarımına ve yapısına yerleştirdi.

Fuar boyunca ziyaretçiler, Smart Cottage, son teknoloji enerji tasarruflu ev aletleri, kişiselleştirilmiş ev aletleri ve Avrupa premium pazarını hedefleyen yenilikçi ev aletleri ve hizmetleriyle günlük hayata sürdürülebilirlik getiren LG akıllı ev çözümlerini görebilecekler.

Stand girişinin hemen içinde yer alan Smart Cottage, çatıya monte edilen 4 kilovatlık (kW) güneş panellerini şirketin enerji tasarruflu Therma V™ R290 Monobloc hava kaynaklı ısı pompası ve kapsamlı ev aletleri paketiyle sorunsuz bir şekilde entegre eden kompakt, prefabrik bir evdir. Bunlar arasında WashTower Compact, ankastre fırın, QuadWash™ bulaşık makinesi, indüksiyonlu elektrikli ocak ve su arıtma cihazı bulunmaktadır.

Smart Cottage'ın yanında ziyaretçiler, LG'nin kendi enerji yönetimi çözümlerinin yanı sıra çamaşır makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesi de dahil olmak üzere Avrupa pazarı için tasarlanmış çeşitli yüksek verimli ev aletlerini sunan Net-Zero Vision House'u keşfedecekler.

LG'nin Enerji Depolama Sistemi (ESS), çeşitli enerji kullanım senaryolarına ve koşullarına uyum sağlayabiliyor. Ziyaretçiler, ESS'nin evin güneş panellerinden toplanan fazla enerjiyi depolamak ve tüketmek için kullandığı süreçler hakkında bilgi edinebilir ve ThinQ™ uygulaması aracılığıyla LG'nin ev aletlerini nasıl rahatça kontrol edebileceklerini ve enerji depolama ve tüketimini nasıl izleyebileceklerini öğrenebilirler.

ThinQ Home Zone'a geçen IFA katılımcıları, LG ThinQ UP 2.0'ın kişiselleştirilmiş özelleştirilebilirliği ve yükseltilebilirliğinin yanı sıra çığır açan Universal UP Kit'teki yeni ev aletleri aksesuarları ve eklentilerinin sunduğu gelişmiş erişilebilirliği deneyimleyebilecekler. Kullanılabilirliği artıran Universal UP Kit, cinsiyet, yaş veya engellilik durumundan bağımsız olarak herkes için daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak amacıyla buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, CordZeroTM kablosuz süpürge ve su arıtma sistemi gibi farklı LG cihazlarına kolayca takılabilecek şekilde tasarlanmış çeşitli çözümler içeriyor.

Upcycling Workshop Zone, LG PuriCareTM AeroFurniture hava temizleyici ve Styler™ ShoeCase ve ShoeCare çözümleri gibi şirketin geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretilen bazı ev aletlerini öne çıkarıyor. Ayrıca ziyaretçiler, LG'nin geri dönüşüm girişimleri hakkında bilgi edinecekleri atölye çalışmalarına katılabilecek ve Chilseo Geri Dönüşüm Merkezi'nde atık plastiklerden elde edilen reçine paletlerin kullanımını konu alan 'plastik düğüm yarışması'na katılma şansına sahip olacaklar.

LG'nin kapsamlı IFA vitrininde ayrıca ikinci nesil LG SIGNATURE serisinin en yeni ürünleri de tanıtılıyor. Bu ürünler arasında enerji tasarrufu sağlayan ve giysilere zarar vermeyen Isı Pompalı Kurutmalı Çamaşır Makinesi ve kullanıcıların buzdolabını açmak zorunda kalmadan içerideki her şeyi görmelerini sağlayan, her iki kapısında da InstaView penceresi bulunan Dual InstaView™ buzdolabı yer alıyor.

Ayrıca ziyaretçiler, LG ThinQ uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilen renk değiştirebilen kapı panellerine sahip yepyeni alttan donduruculu MoodUP™ buzdolabı ve MoodUP özellikli InstaView alttan donduruculu buzdolabı ile tanışabilecekler. Her iki buzdolabı da farklılaştırılmış bir kullanıcı deneyimi sağlarken, LED panelleri değiştirilebilir, farklı renkli paneller üretme ihtiyacını ortadan kaldırarak kaynak tüketimini ve israfı azaltıyor. Dahası, alt dondurucu MoodUP'ın LED panelleri çevreye duyarlı geri dönüştürülmüş malzemelerden üretiliyor ve MoodUP'lı yeni InstaView alt dondurucu, tazeliği uzatan ve gıda israfını önlemeye yardımcı olan özelleştirilmiş sıcaklık ayarları sunuyor.

Son olarak, Cooking Studio Zone, 'Herkes için Daha İyi Mutfak Hayatı' teması altında, şirketin yeni ankastre mutfak paketini iki 'kesintisiz konsept' mutfak vitrininde sergiliyor. Avrupa ankastre pazarı için tasarlanan paket, InstaView fırın, QuadWash bulaşık makinesi ve Downdraft indüksiyonlu ocak dahil olmak üzere birinci sınıf, enerji tasarruflu cihazlarla dikkat çekiyor.

LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, "IFA 2023'te LG Sürdürülebilir Köy'de gelişmiş, enerji tasarruflu ev çözümlerimizi tanıtmaktan heyecan duyuyoruz" diyerek sözlerine şöyle devam etti: "LG, müşterilerine sadece kolaylık ve keyif getirmekle kalmayan, aynı zamanda daha sürdürülebilir bir yaşam için günlük çabalarında onları aktif olarak destekleyen yenilikçi ev aletleri sunmaya devam edecek."

1-5 Eylül tarihleri arasında IFA 2023'te LG Sürdürülebilir Köyü'nü (Salon 18, Messe Berlin) ziyaret edenler, şirketin çok çeşitli yenilikçi akıllı ev çözümlerinin sağladığı kullanışlı ve sürdürülebilir bir yaşam tarzını keşfedebilirler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL