• Geri dön

  • 2.635 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


Bazı anlarda kelimeler duyguları ifade etmeye yetersiz kalır, ne söyleseniz sevginizi ifade edemeyeceğinizi hissedersiniz. İşte tam da o anlar için, LG yanınızda…

Siz de, bu 14 Şubat’ta, ister LG projeksiyon cihazından yansıtacağınız romantik bir film eşliğinde ona sarılarak sevginizi ifade edin, ister hayatı kolaylaştıracak ve güzelleştirecek LG ürünleri ile sevdiğinize ilham olun.

Ayların en romantik olanı kuşkusuz Şubat ayı.. Son bir yıldır içerisinde bulunduğumuz zorlayıcı şartlar da göz önüne alındığında, sevdiklerimize sevgimizi ifade etmenin, onlara sarılmanın ve bir an bile mutlu olmalarına aracı olmanın ne kadar değerli olduğu bir kez daha anladık… Sevdiklerimize eşsiz olduklarını hatırlatmak, onları ne kadar önemsediğimizi göstermeye yardımcı olmak için LG tüm ürünleriyle 14 Şubat’a hazır… İster LG ürünlerinden yardım alarak hazırlayacağınız muhteşem bir sofra ile sevdiğinizin gönlünü çelin, ister LG projeksiyon cihazı ile romantik bir film eşliğinde ona güzel bir gün yaşatın. Tüm bunları yaparken kendinize de küçük bir teşekkür hediyesi vermeyi unutmayın.

LG’den Sevdiklerinizi Mutlu Edecek Anlar Önerileri
Güzel müzikten kim hoşlanmaz… Sevdiğinizi mutlu etmenin, günlerin yorgunluğunu üzerinden atmasını sağlamanın en kestirme yolu güzel bir müzik eşliğinde yapılacak hoş bir sohbet. LG XBoomGo taşınabilir bluetooth hoparlör serisi dört farklı rengiyle 14 Şubat’ın anlamına en uygun ürünlerden biri.

LG PH30N taşınabilir projeksiyon cihazı tam da Sevgililer Günü’ne uyacak bir başka LG ürünü… Ufak boyutları, hafifliği, kablosuz akıllı telefon yansıtma özelliği ve her yere taşınabilirliği ile çantalardaki sinema salonu olan LG PH30N ile her yerde romantik bir film izlemek mümkün.

Eğer sevdiğiniz rahatına düşkün, dışardan eve girdiğinde kış aylarında sıcacık, yaz aylarında ideal serinlikte bir evle karşılaşmak isteyen biriyse LG DUALCOOL ya da LG ArtCool Klimalar tam ona göre..

Son bir yıldır bolca evde vakit geçiriyoruz. Evde vakit geçirirken olmazsa olmazımız ise büyük ekran TV’ler. Siz de artık TV’nin değişme vakti geldiğini düşünüyorsanız, LG NanoCell ya da LG OLED TV’lere sahip olmak için bahane hazır: 14 Şubat Sevgililer Günü… Son model akıllı büyük ekran TV’lerin eşlikçisi ses sistemlerini de unutmamak gerekli. LG XBoomGo bluetooth hoparlörlerinin mükemmel ses kalitesi ile tam da size ve sevdiğinize layık bir hediye.

Eğer sevdiğiniz titiz, evi her daim temiz ve düzenli olsun isteyen biriyse buhar teknolojisi ile bakteri ve alerjenleri yüzde 99,9’a varan oranda yok eden LG çamaşır makinesi, kurutucu ve bulaşık makinesi almanın tam sırası. LG Beyaz Eşyalar, kusursuz temizlik ve hijyen sağlarken, sevdiğinize rahatlık ve bol bol boş vakit sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL