• Geri dön

  • 780 Görüntülenme

  • 482 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


LG, ‘Sürdürülebilir Yaşam, Herkese Neşe’ Teması Altında, Enerji Verimli Yeniliklerle Herkes İçin Daha İyi Bir Yaşam Taahhüdü Sunuyor.

LG Electronics (LG), dünyanın dört bir yanından tüketicileri, Almanya, Berlin’de düzenlenen IFA 2023 çatısı altında (1-5 Eylül), en son yeniliklerini deneyimlemeye davet ediyor. ‘Sürdürülebilir Yaşam, Herkese Neşe’ teması altında şirket, ‘LG Sürdürülebilir Köy’ün yanı sıra, insanlar ve dünyamız için daha iyi bir yaşam yaratmaya yardımcı olmak için tasarlanmış verimli, kullanışlı ve sürdürülebilir ürün ve çözümlerden oluşan gelişmiş ekosistemini tanıtacak.

IFA 2023 sırasında, Messe Berlin Salon 18'deki LG standını ziyaret edenler, şirketin en yeni ürünlerinin gelişmiş, çevre dostu özelliklerini ve işlevlerini keşfedecek, sürdürülebilir bir yaşam için kapsamlı vizyonunu öğrenebilecekler.

IFA'ya katılamayacak olanlar, açılış gününden itibaren LG Global YouTube kanalına (https://www.youtube.com/@LGGlobal) yüklenecek olan videolaeı izleyerek LG'nin inovasyon vitrinini keşfedebilecekler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL