• Geri dön

  • 2.778 Görüntülenme

  • 480 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


Yeni yıl yeni başlangıçlar, yeni umutlar demek… Aynı zamanda eski yılın istenmeyen anılarından, kıyıda köşede kalan fazlalıklardan, atıklardan kurtulmak, ferahlamak, temizlenmek anlamına da geliyor.

LG, 2020’nin tüm tozunu, kirini temizleyip, yeni yılı tertemiz evlerinde karşılamak isteyenler için LG A9’u sunuyor. Üstelik, Etkili Parçacık Toplayıcı Power Drive Nozzle™, Tek Dokunuşla Kontrol, 5 Aşamalı Filtre Sistemi ve 80 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi Sunan LG A9, yeni yıla özel 1500 TL değerindeki bakım kiti hediyesiyle birlikte satılıyor.

2020 tüm dünya için zor bir yıl oldu. Bugünlerde herkes önce sağlık, sonra da 2020’den kalanları ardında bırakıp yepyeni umutlarla 2021’i karşılama telaşında. LG, tüketicilerin bu haklı telaşını AEROSCIENCE teknolojisine sahip LG A9’larla destekliyor ve kullanıcılara tozdan kirden arınmış, tertemiz evlerinde 2021’i karşılama imkanı sunuyor. LG A9, Etkili Parçacık Toplayıcı Power Drive Nozzle™, Tek Dokunuşla Kontrol, 5 Aşamalı Filtre Sistemi, 80 Dakikaya Kadar Çalışma Süresi Sunan Çift Batarya Sistemi Dual PowerPack™, 3 Farklı Saklama ve Şarj Yöntemi ve Optimum Denge Sağlayan Tutma Kolu Opti-balanced Handle™ özellikleriyle dikey süpürge pazarına yepyeni bir bakış açısı getiriyor.

Zahmetsiz ve üstün temizlik sağlayarak kullanıcılara ekstra konfor sunan kablosuz süpürge LG A9, sağladığı kolaylıkla evlerinde mükemmel temizlik arayanların en yakın yardımcısı haline geliyor. Kullanıcılarının zamanlarının yanı sıra, bedensel enerjilerinden de tasarruf etmelerini sağlayan LG A9, AEROSCIENCE teknolojisi sayesinde, temizlediği alanda bulunan en ufak toz zerresini bile alarak tertemiz, toz ve kirden arınmış alanlar yaratıyor. LG A9’da bulunan hava filtreleme sistemi, 2,5 mikrona kadar olan toz parçacıklarının çoğunu ev yüzeylerinden temizleyebiliyor. Üstelik, 80 dakikaya kadar çalışabilme özelliği sunan Çift Batarya Sistemi Dual PowerPack™ ile en büyük evlerde bile kesintisiz temizlik sağlıyor.

LG A9 Kullanıcılarına Yeni Yıl Hediyesi
LG A9 kablosuz dikey süpürge alanlar, yeni yıl hediyelerini de LG’den almış oluyor. Yeni yıla kadar LG A9 kablosuz süpürge alanlara, içerisinde farklı kullanım başlıkları bulunan 1500 TL değerinde bakım kiti hediye ediliyor.

Daha fazla bilgi için: https://www.lg.com/tr/elektrik-supurgesi/lg-A9PETNBED

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL