• Geri dön

  • 2.640 Görüntülenme

  • 482 Haber

  • 1.341 İşletme görüntülenme


Yerden Tasarruf Sağlayan Pratik Tasarıma ve Yerleşik Yapay Zekaya Sahip Yeni Çamaşır Çözümü, Kullanıcı Odaklı Özellikleriyle Benzersiz Bir Kullanıcı Deneyimi Sunuyor

LG Electronics (LG), kompakt çamaşır çözümü yeni WashTower'ı IFA 2022'de tanıttı. Yeni WashTower™, daha fazla rahatlık sağlamak için ayrı bir yıkayıcı ve kurutucuyu, hepsi bir arada kontrol panelini ve gelişmiş yapay zekayı, yerden tasarruf sağlayan tek bir ünitede birleştiren tam entegre ikisi bir arada bir cihaz.

Eve daha fazla alan verimliliği getiren yeni WashTower, bir veya iki kişilik evler için ideal bir çamaşır yıkama çözümü sunuyor. Daha büyük bir model olan 2019 WashTower ile kıyasla, genişliği 100 milimetre ve derinliği 170 milimetre az olan ürün, 13 kilogramlık cömert bir yıkayıcı kapasitesi ve 10 kilogramlık bir kurutucu kapasitesi sunuyor. Yüksekliği 235 milimetre kısaltılan WashTower Compact'ı alçak tavanlı odalara kurmak mümkün, ayrıca ürünün üst kısmına yerleştirilmiş kurutucu ile çamaşırlara erişmek ve filtre yönetimi daha kolay. Deterjanların, yumuşatıcıların ve çamaşırların uygun şekilde saklanması gibi farklı kullanımlar için mutfakta veya çamaşırhanede yer açan bu görece küçük model, aynı çamaşır kapasitesine sahip istiflenebilir veya yan yana yıkama ve kurutucu ürünlerine kıyasla daha az kurulum alanı gerektiriyor.

LG'nin yeni hepsi bir arada çamaşır yıkama çözümü, optimum çamaşır yıkama deneyimi sağlayan ve eve zarif, minimalist bir estetik getiren düz, tek parça bir tasarıma sahip. Cihazın ön tarafında, yıkayıcı ve kurutucu arasında bulunan Center Control™, kullanıcıların tüm ayarları ve işlevleri tek bir yerden kolayca yönetmelerini sağlıyor. WashTower Compact, her tür dekor veya iç mekan stiliyle sorunsuz bir şekilde bütünleşebiliyor ve tüketicilerin kişisel zevklerini mükemmel şekilde yansıtan bir ev ortamı yaratmalarına yardımcı oluyor.

Dahası, bu inovatif yeni WashTower modeli, şirketin gelişmiş çamaşır yıkama teknolojileri aracılığıyla kullanıcı deneyimini ve çamaşır yıkama sonuçlarını bir sonraki seviyeye taşıyor. Yıkayıcı, Yapay Zeka Direct Drive™ (AI DD™) kullanarak her bir yük için en uygun yıkama modelini (tambur hareketleri, su sıcaklığı ve yıkama döngüsü süresi) belirleyerek kumaşın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olmak için kumaş hasarını azaltıyor. Bu arada, Smart Pairing™ özelliği kurutucuyu yıkayıcı ile senkronize ederek kullanıcılara zamandan ve zahmetten tasarruf sunuyor. Üstelik kullanıcılar yıkayıcı yük ayarlarına göre en iyi kurutma döngüsünü otomatik olarak seçebiliyor.¹ Her yönüyle mükemmel bir performans sergileyen LG WashTower Compact, TurboWash™ 360 ile yıkama süresini ve Perpare to Dry ön ısıtma özelliği ile kurutma süresini kısaltıyor.

"Daha fazla alan dostu bir tasarıma sahip olan ve LG'nin en yeni AI tabanlı çamaşır yıkama teknolojileriyle donatılmış WashTower Compact, son derece pratik bir kullanıcı deneyimi sunuyor." diyen LG Electronics Ev Aletleri ve Hava Çözümü Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, “Evde daha iyi bir yaşam için akıllı, teknoloji ve ileri tasarım cihazlar geliştirerek tüketicileri dinlemeye ve onların farklı ve değişen ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

LG, yeni WashTower Compact gibi en son yeniliklerini Almanya, Berlin'deki IFA 2022 (2-6 Eylül) fuar standında (Salon 18, Messe Berlin) sergileyecek.

1 Intertek tarafından Temmuz 2022'de test edilmiştir. Kurumaya Hazırla seçeneğiyle Hızlı Yıkama döngüsünde 2 pijama yıkama ve kurutma için toplam program süresinin karşılaştırıldı. Sonuçlar, yük bileşimine ve çevresel faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL