• Geri dön

  • 1.212 Görüntülenme

  • 95 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Atelier Rebul; miras gibi koruduğu eczacı ruhunu yansıttığı Pharmacy Koleksiyonu ile bu yıl da yüz ve vücut bakımınızın vazgeçilmez parçası olmaya ve yaşam alanlarınızdaki stresi kontrol altına almaya aday.

Atelier Rebul, çok tercih edilen Pharmacy Koleksiyonu’nu genişletmeye, cildinize, vücudunuza ve yaşam alanlarınıza etkili bir dokunuş yapmaya devam ediyor. Doğal aktiflerin modern bilimle harmanlandığı, güvenli, sağlıklı içeriklerden oluşan ve şehir hayatının olumsuz etkilerini hafifletmek için yaratılan Atelier Rebul Pharmacy Koleksiyonu; Pre+Probiyotikli, Pre+Postbiyotikli cilt bakım ürünleri sunuyor, doğal ve rahatlatıcı kokularla yaşam alanlarınızda stresi ortadan kaldırıyor.

CİLDİNİZ İÇİN…

Atelier Rebul Pre+Postbiotic Anadolu Kil Maskesi
%91,90 doğal içerikli, Anadolu Beyaz Kil'i ile zenginleştirilmiş Pre+Postbiyotikli nemlendirici maske, cildi toksinlerinden arındırmaya yardımcı oluyor, nemlendirmeye ve yatıştırmayı destekliyor. Antienflamatuar özelliği sayesinde, ciltteki irritasyon ve kızarıklık görünümünün gözle görünür bir şekilde azalmasına yardımcı olurken, ıhlamur çiçeği ve papatya özleri cildi yatıştırarak sakinleştirmeye yardımcı oluyor. Hyaluronik asit ve E vitamini ile zenginleştirilmiş kadife çiçeği, jojoba ve makademya yağları cildin nem dengesini korurken, pürüzsüz ve yumuşak bir doku kazandırıyor. Gerçek pre + postbiyotik içeriği iyi bakteri popülasyonunu dengeleyerek cilt florasını geliştirmeye yardımcı oluyor. Dış etkenlere karşı cildin koruyucu bariyerini destekleyip cilt dengesinin sağlanmasına yardımcı olarak, derinlemesine nemlenmiş, canlı, pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Dermatolojik olarak test edilen, kuru ve nemsiz ciltler başta olmak üzere tüm cilt tipleri için uygun olan maske, parfüm içermiyor.
Pre+Postbiotic Anadolu Kil Maskesi 100 ml Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 279,90 TL

Atelier Rebul Pre+Postbiotic Hyaluronic Serum
%93,45 doğal içerikli, Hyaluronik asit ve E vitamini ile zenginleştirilmiş, gerçek Pre+Postbiyotik içerikli ultra nemlendirici serum, cildinizi derinlemesine nemlendirirken, daha pürüzsüz ve dolgun bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Düşük molekül ağırlığı ile cilde daha iyi nüfuz eden Hyaluronik Asit içeriği sayesinde etkili nemlendirme sağlıyor ve nemsizlik kaynaklı kırışıklıkların görünümünün azalmasını sağlıyor. Nemi cilde hapsetmeye ve cildin kaybettiği nemi geri kazandırmaya yardımcı olurken nem bariyerini dış etkenlere karşı güçlendirerek sağlıklı bir cilt görünümüne kavuşmanıza destek oluyor. Gerçek pre + postbiyotik içeriği iyi bakteri popülasyonunu dengeleyerek cilt florasını geliştirmeye yardımcı olan serum, derinlemesine nemlenmiş, canlı, pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlıyor. Dermatolojik olarak test edilen serum, hassas, yağlı ve akneye eğilimli ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygun ve parfüm içermiyor.
Atelier Rebul Pre+Postbiotic Hyaluronic Serum Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 219,90 TL

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Kremi
Sağlıklı, sıkı, nemli ve canlı bir göz çevresine kavuşmaya hazır mısınız? Günümüzün gelişmiş teknolojileri ile yararlı bakterilerin gücünün birleştiği, %91 doğal içerikli Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Kremi; hyalüronik asit, argan yağı, shea butter ve makademya yağları karışımı sayesinde derinlemesine nemlendirmeye ve göz çevresinin sıkılaşmasına yardımcı. Ayrıca; şişkinlik, göz altı morluklarının oluşumunun engellenmesinde etkili oluyor. Gerçek pre + probiyotik içeriği, dengeli bir cilt florası için göz çevresini dış etkenlere karşı koruyor ve derinlemesine nemli, canlı, pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlıyor.
Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Kremi Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 209,90 TL

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Serumu
%96 doğal içeriğe sahip Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Serumu, göz çevresini anında canlandırarak daha pürüzsüz, sıkı ve genç bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Kaz ayağı, koyu göz altı morlukları ve ince çizgilerin görünümünün azalmasına destek olurken, düzenli kullanımda cildin elastikiyetini artırıyor. Yoğun nemlendirici hyalüronik asit içeriği sayesinde pürüzsüz ve yumuşak bir göz çevresine kavuşmanızı sağlıyor.
Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Göz Serumu Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 279,90 TL

Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Nemlendirici
Yararlı bakterilerin gücünden yararlanan Atelier Rebul Pre+Probiyotik’li Nemlendirici, bu kış yüz bakımınızın vazgeçilmez bir parçası olmaya hazır. Yüzde 95,67 doğal içeriğe sahip nemlendirici 72 saat süren nemlendirme sağlarken, ciltteki iyi bakteri miktarını artırıyor. Pre+Probiyotik’li Nemlendirici'nin içeriğinde sağlıklı bir cilt florası için çalışan pre+probiyotiklerin yanı sıra, besleyici shea butter ve Vitamin F bulunuyor. Cildi, hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı yenilikçi probiyotik teknolojisi ile koruyor. En hassas, kızarık ve nemsiz ciltte dahi yüksek performans sağlayan nemlendirici, sentetik parfüm, paraben, mineral yağ, ftalat, suni renklendirici ve silikon içermiyor. Tüm cilt tipleri için uygun nemlendirici, cildi pürüzsüzleştiriyor ve yumuşatıyor.
Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Nemlendirici Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 249,90 TL (40 ML)

Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Süt Serum
Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Süt Serum, probiyotikleri formülasyonundaki prebiyotiklerle besliyor ve ciltteki iyi bakteri miktarını artırıyor. Bu kış cildinizi gerçek bir koruma altına alacak Süt Serum, %97,06 doğal içeriğe sahip. 72 saat süren nemlendirme sağlayan Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Süt Serum, cildi hava kirliliği, stres gibi dış etkenlere karşı koruyor, pürüzsüzleştiriyor ve yumuşatıyor. Hafif ama konsantre yapısıyla hassas cilt tipi dahil tüm ciltlere uygun olan Süt Serum; gerçek pre+probiyotiklerin yanısıra shea butter, antioksidan ve harika bir cilt besleyici olan avokado yağı ve vitamin E içeriyor. Bu eşsiz formül, paraben, parfüm, mineral yağ, silikon, peg, suni renklendirici, ftalat içermiyor.
Atelier Rebul Pre+Probiyotik'li Süt Serum Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 279,90 TL (30 ML)

VÜCUDUNUZ İÇİN…

Atelier Rebul De- Stress Doğal Deodorant
Alüminyum tuzu içermeyen %95,42 doğal içerikli De-Stress Doğal Deodorant bu yeni yılda vazgeçilmeziniz olacak. Çinko risinoleat ile, gözenekleri tıkamadan cildin doğal yollardan nefes almasını sağlayan deodorant, terleme sonrası istenmeyen vücut kokularının azaltılmasına yardımcı oluyor. Lavanta ve nane saf uçucu yağlarının birleşiminden meydana gelen %100 doğal kokusu ile vücudunuzu rahatlatmaya yardımcı olan deodorant, sentetik parfüm, mineral yağ, paraben, ftalat, suni renklendirici, silikon içermiyor.
Atelier Rebul De- Stress Doğal Deodorant Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı : 100 TL

Atelier Rebul De-Stress El Jeli
Atelier Rebul De-Stress El Jeli, hijyene çok dikkat ettiğimiz bugünlerde kurtarıcınız olacak. %96,78 doğal jel, su ve sabun olmadığı durumlarda, ellerinizde yapışkan bir his bırakmadan ve yıkama gerektirmeden ellerinizi temizlemenize ve arındırmanıza yardımcı olacak. 80° alkol içeren bu formül, içeriğindeki Aloe vera sayesinde cildinizi kurutmadan temizlik ve ferahlık hissi sağlıyor.
Atelier Rebul De-Stress El Jeli Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 43 TL

Atelier Rebul De-Stress Vücut Yağı
Üzüm çekirdeği, avokado, hindistan cevizi yağı gibi en üst kalitede bitkisel yağların bir araya gelmesiyle ortaya çıkan bu %100 doğal, besleyici, hafif yapılı vücut yağı, cildinize ipeksi bir yumuşaklık ve sağlıklı bir ışıltı kazandıracak.
Atelier Rebul De-Stress Vücut Yağı Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 150 TL

Atelier Rebul Geleneksel Sabun
Sülfat içermeyen, %90 doğal içerikli, doğal yağlar ile formüle edilmiş Geleneksel Sabun ile hijyen ve bakımı aynı anda sunan Atelier Rebul; yararlı bakteri prebiyotikler ve probiyotiklerle cilt florasını güçlendirmeye yardımcı oluyor, cildi nazikçe temizlerken besliyor, kurutmadan geriye yumuşak ve nemli bir his bırakıyor. Duşta da rahatlıkla kullanabileceğiniz sabul ilk andan itibaren ciltteki etkisini gösteriyor, cildinizi güçlendirirken dış etkenlere karşı da bir koruma kalkanı oluşturuyor. Dermatolojik olarak test edilmiş, kuru, hassas ve tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Geleneksel Sabun, de-stress ve herbal %100 doğal koku seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. İçeriğindeki sakinleştirici lavanta, nane saf uçucu yağlarıyla ve hindistan cevizi suyu ile hem cildinizi hem de zihninizi rahatlatmaya yardımcı olan sabun; sülfat, sentetik parfüm, renklendirici, mineral yağ, paraben ve silikon içermiyor.
Atelier Rebul De-Stress Geleneksel Sabun Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 150 TL
Atelier Rebul Herbal Geleneksel Sabun Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 150 TL

Atelier Rebul El & Vücut Losyonu
Gerçek Pre+Probiyotikler içeren bu %96,89 doğal El ve Vücut Losyonu, cilt floranızdaki probiyotik miktarını dengelemeye yardımcı oluyor ve onu iyi bakterilerle besliyor. Hindistan cevizi yağı ve shea butter gibi değerli yağlarla cildi derinlemesine beslerken gün boyu nemlilik sağlayan losyon, de-stress ve herbal seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Sakinleştirici lavanta ve nane saf uçucu yağlarının karışımından meydana gelen %100 doğal kokusu ile hem vücudunuzu hem de zihninizi rahatlatmaya hazır olun.
Atelier Rebul De-Stress El & Vücut Losyonu Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 120 TL
Atelier Rebul Herbal El & Vücut Losyonu Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 120 TL

Gerçek Pre+Probiyotikler içeren bu %96,89 doğal El ve Vücut Losyonu, cilt floranızdaki probiyotik miktarını dengelemeye yardımcı olur ve onu iyi bakterilerle besler. Hindistan cevizi yağı ve shea butter gibi değerli yağlarla cildi derinlemesine beslerken, gün boyu nemlilik sağlar. Sakinleştirici lavanta ve nane saf uçucu yağlarının karışımından meydana gelen %100 doğal kokusu hem vücudunuzu hem de zihninizi rahatlatmaya yardımcı olur. Cildin ihtiyacı olan nemi, hafif kıvamı ve yapışkan olmayan yapısıyla kazandırırken keyifli kullanım sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hassas ciltler ve tüm cilt tipleri için uygundur.

SAĞLIKLI ZİHİN İÇİN…

Atelier Rebul De-Stress Oda Spreyi
Atelier Rebul De-Stress Oda Spreyi’nin, sakinleştirici lavanta ve nane saf uçucu yağlarının karışımından meydana gelen doğal kokusu, evinizin atmosferini benzersiz, doğal bir dokunuşla değiştirecek ve aynı zamanda içeriğindeki 80° alkol ile yaşam alanlarınızın sterilizasyonuna da katkı sağlayacak.
Atelier Rebul De-Stress Oda Spreyi Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 170 TL

Atelier Rebul Herbal Oda Spreyi
Misket limonu, limon, fesleğen ve paçuli gibi tazeleyici, saf uçucu yağlar Atelier Rebul Herbal Oda Spreyi’nde buluşuyor. Bu doğal koku, evinizin atmosferini benzersiz, doğal bir dokunuşla değiştirirken, zihninizi ve ruhunuzu canlandırmaya yardımcı olacak. Aynı zamanda içeriğindeki 80° alkol ile yaşam alanlarınızın sterilizasyonuna da katkı sağlayacak.
Atelier Rebul Herbal Oda Spreyi Tavsiye Edilen Perakende Fiyatı: 170 TL

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebulturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL