• Geri dön

  • 1.376 Görüntülenme

  • 95 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Atelier Rebul 125. Yıl Özel Koleksiyonu'nun en değerli formüllerinden şifalı onarıcı bakım kremi Derma Cream Original Formula, cildinize ihtiyacı olan en hassas bakımı sunuyor. Formülü, bir asırdan fazla gizli tutulan Centella Asiatica içerikli Creme Formula No: 513617'den esinlenilerek yaratılan Derma Cream Original Formula, el, yüz ve vücut için mükemmel bakımı sunar.

Rebul Eczanesi tarafından akne, hassasiyet, nemsizlik, kızarıklık vb. birçok dermatolojik problemleri iyileştirmek üzere tasarlanan efsanevi formül, her yaşa ve hassas ciltler dahil, her cilt tipine uygun. Bu eşsiz tedavi, özenle seçilmiş 7 güçlü ama aynı zamanda bir o kadar yatıştırıcı bitki özleri ve yağlardan (Centella Asiatica, shea butter, gül, papatya, lavanta, biberiye ve hamamelis) meydana geliyor. Güçlü bitkilerle zenginleştirilmiş, %100 doğal formül, cildin doğal yenilenme sürecini hızlandırarak, cilt için gerekli besinlerin emilimini artırıyor. Yatıştırıcı özellikleriyle bilinen terapötik bitki Centella Asiatica; cildin nem bariyerini korumaya, dermatolojik problemleri iyileştirmeye, cilt kızarıklığını azaltmaya yardımcı oluyor, cildin daha yumuşak ve güçlü olmasına katkıda bulunuyor. Güneşe maruz kalmış ciltlerde ise hassasiyeti yatıştırıcı, kızarıklığı azaltıcı ve nemlendirici etkileri ile öne çıkıyor.

Formülünde mineral yağ, paraben, ftalat, suni renklendirici, sentetik parfüm ve silikon bulunmayan Derma Cream Original Formula, sadece 1895 adet ve her biri numaralandırılmış olarak ilk üretildiği alüminyum tüp ambalajıyla sizi bekliyor.

Atelier Rebul Derma Cream Original Formula (100ml) Fiyat: 199,90TL

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebulturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL