• Geri dön

  • 360 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Muse Contemporary Sanat Galerisi’nin ev sahipliği yaptığı “Gizli Kalmış Hikayeler” adlı serginin ana sponsoru Atelier Rebul’ün İstanbul İmza Koleksiyonu, Sinan Polvan’ın yapıtlarını tarçın, safran, karanfil gibi Mısır Çarşısı baharatları ilham alınarak yaratılan kokusu ile deneyimleme fırsatı veriyor.

Sanatçının 40’tan fazla yapıtının sergilendiği “Gizli Kalmış Hikayeler” sergisi,
27 Mayıs tarihine kadar Muse Contemporary Sanat Galerisi’nde ziyaret edilebilir.

Muse Contemporary Sanat Galerisi’nde Atelier Rebul ana sponsorluğunda sanatseverleri ağırlayan Sinan Polvan’ın kişisel sergisi “Gizli Kalmış Hikayeler”, sanatçının farklı medyalar kullanarak yarattığı kırktan fazla resim, heykel ve çizim çalışmalarından oluşuyor. Dr. Feride Çelik küratörlüğünde, aşina olduğumuz evrensel hikayelerin farklı görsel yorumlarının yer aldığı sergi, Atelier Rebul ve Sinan Polvan’ın ortak ilhamı olan “İstanbul” teması üzerine yoğunlaşıyor. Akademisyen, mimar, tasarımcı, multidisipliner sanatçı, kısacası Rönesans insanı Sinan Polvan, kişisel sergisinde yaşadığımız topraklardan geçmiş medeniyetlerin mitoslarından yola çıkıyor.

Sergide, Sinan Polvan tarihi İstanbul görüntülerini bambaşka bir açıyla yorumlayarak sanatseverleri adeta nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor. Eski toplumların kültürel ve zihinsel yapılarına ayna tuttuğu “Gizli Kalmış Hikayeler” sergisi, İstanbul’un otantik ruhunu yansıtan kokularla birleşerek eşsiz bir deneyime dönüşüyor. Atelier Rebul, İstanbul İmza Koleksiyonu ile Sinan Polvan’ın Gizli Kalmış Hikayeler’ini tarçın, safran, karanfil gibi Mısır Çarşısı baharatları ilham alınarak yaratılan kokuları ile bütünleştiriyor.

Sanatseverler, bu evrensel gizli kalan hikayelere farklı bir noktadan dahil olmak üzere 27 Mayıs’a kadar Muse Contemporary Sanat Galerisi’ne bekleniyor.

Muse Contemporary Sanat Galerisi
Aydın Sokak No:12 Kat:1, Levent İstanbul
Galeri çalışma saatleri:
Salı- Cumartesi :11:00-19:00

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL