• Geri dön

  • 972 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Gizli formüller, benzersiz kokular, doğallık ve sadece ona özel bir imza… Hediyeyi bir sanat gibi işleyen Atelier Rebul, Anneler Günü’nde de annenizin yanında.

Miras gibi koruduğu formülleriyle benzersiz kokular ve bakım ürünleri sunan koku uzmanı Atelier Rebul, Anneler Günü hediyenizin anneniz kadar özel olması için özenle seçilmiş, kişiselleştirilebilir setlerle, hediye sanatına verdiği önemi bir kez daha gösteriyor. Her şeyin en güzelini ve en iyisini hak eden tüm değerli annelere, kendileri gibi eşsiz onların ismine özel hediye seçenekleri sunan Atelier Rebul, Anneler Günü heyecanını sizinle paylaşıyor.

Bu anlamlı güne özel hazırlanan tüm setler, annenizin baş harfi ile kişiselleşiyor ve ona özel yazacağınız kişisel notunuz ile tamamlanıyor. Aynı zamanda hediye paketleri bu kez sağlığın simgesi olan Craspedia çiçeğinin şiirsel ve iyimser dokunuşuyla zenginleşiyor. Annenizin isminin baş harfi ve bu özel floral dokunuş ile taçlanan hediye setleriyle annenize sağlık ve mutluluk dilerken, baharın neşesini de hediye etmeye hazır mısınız?

Anneniz uzakta olsa bile, Atelier Rebul sizin yerinize ona hediyesini özenle ve hızla ulaştırıyor. Online mağazası www.atelierrebul.com.tr adresinde, İstanbul içi* aynı gün, Ankara içi* ertesi gün teslimat ayrıcalığı da sunan Atelier Rebul, online dahil tüm mağazalarında özenle yapılmış bu hediye setlerini, onun ismine kişiselleştirerek anneniz için hazırlıyor.

DOĞANIN EN GÜZEL BAHÇELERİNİ ANNENİZİN EVİNE TAŞIYIN…
Atelier Rebul’ün mis kokulu bahçelerin, benzersiz ve yemyeşil doğanın büyüleyici kokularını %100 el yapımı “stoneware” seramikler eşliğinde bir araya getirdiği My Beautiful Garden Koleksiyonu, Anneler Günü’nün en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Taze kesilmiş incirin tatlı Hindistan cevizi ile buluşması Fresh Cut Fig & Coconut ve orman meyvelerinin lezzetli kokusu Yeni Wild Berries, doğanın güzelliğini ve tazeliğini annenizin evine taşıyacak. Mum ve çubuklu oda kokusu olarak karşımıza çıkan bu özel kokular, yalın ve lüks tasarımlarıyla, hissettirdikleriyle annenizin evinin dekorasyonunu tamamlayacak ve son dokunuşu yapacak.

My Beautiful Garden Wild Berries Mum Fiyat: 950 TL
My Beautiful Garden Wild Berries Çubuklu Oda Kokusu Fiyat: 1200 TL
My Beautiful Garden Wild Berries Çubuklu Oda Kokusu Refill Fiyat: 700 TL
My Beautiful Garden Fresh Cut Fig & Coconut Mum Fiyat: 950 TL
My Beautiful Garden Fresh Cut Fig & Coconut Çubuklu Oda Kokusu Fiyat: 1200 TL
My Beautiful Garden Fresh Cut Fig & Coconut Çubuklu Oda Kokusu Refill Fiyat: 700 TL

ATELIER REBUL’ÜN EN SEVİLEN PARFÜMÜ NO.94, ŞİMDİ YEPYENİ MUMU İLE ANNENİZİN EVİNİ DE SARIYOR…
İsmini, 1895 yılında İstanbul’un ünlü caddesi Pera üzerinde kurulan Reboul Eczanesi’nin kapı numarasından alan ve Atelier Rebul’ün en çok sevilen No.94 parfümü, şimdi yeni mum formu ile yaşam alanlarına taşınıyor. Safran, sedir, amber ve yaseminin; kadınsı, yumuşak notalarına sahip bu çok özel şık mum, altın bardak tasarımı ile annenizin evinin en gözde objesi olmaya hazır. Henüz yakmadan bile çevresine muhteşem bir koku yayan yeni No.94 mum, gold detaylı lüks ve zarif cam tasarımı ile annenizin evinin dekorasyonuna şıklık katarken 350 gr. ambalajıyla daha uzun süre koku keyfi sunacak.
YENİ No.94 Mum (350 gr) Fiyat: 550 TL

ANNENİZE BEREKET ENERJİSİNİ HEDİYE EDİN
Nar... Asırlardır birçok kültürde bolluk ve bereketin simgesi olan kadim meyve. Atelier Rebul, baharın gezegene bolluk ve bereket saçtığı bu Anneler Günü’nde, narı tarçın ve karanfille birlikte yorumladığı “Bereket” kokusuyla annenize ve onun yaşam alanına bolluk ve bereketin enerjisini getiriyor. Home Exclusive Koleksiyonu’nun son üyesi Bereket kokusu; XL mum, mum ve çubuklu oda kokusu ve hediye setinden oluşuyor. Koleksiyonun, daha geniş mekanlar için daha yoğun koku performansı ve daha uzun yanma süresi sunan yepyeni 950gr kocaman mumuyla annenize bolluk ve bereketin enerjisini hediye edin!

Bereket Mum Fiyat: 330 TL
Bereket Çubuklu Oda Kokusu Fiyat: 450 TL
Bereket XL 950 gr Mum Fiyat: 1200 TL

*Adalar, Silivri, Şile, Çatalca, Uskumruköy, Ömerli, Polonezköy, Cumhuriyetköy ve Riva bu hizmet alanının dışında yer almaktadır. Çalışma günlerinde geçerlidir.


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL