• Geri dön

  • 455 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


İstanbul’dan ilham alınarak yaratılan, gizemli ve sıcak baharat notalarının birleştiği ve Doğu-Batı sentezi İstanbul’un tüm zengin renklerini yansıtan Atelier Rebul İstanbul İmza Koleksiyonu, sabırsızlıkla beklenilen, her duyuya hitap eden yeni ürünleri ile herkesi gizemli koku hikayesini deneyimlemeye davet ediyor.

Şehrin kendine has dokusundan ve Mısır Çarşısı’nın değerli otantik baharat kokularından ilham alan Atelier Rebul İstanbul Koleksiyonu, genişleyen ürün yelpazesi ile tüm duyularınıza hitap edecek. İstanbul’un ikonik kokusuna, tarih boyunca kullanılan, yeniden gün yüzüne çıkarılan sayısız faydası ve eşsiz kokusuyla mucizevi bir içerik olan sandal ağacı yağının da eşlik ettiği yepyeni ürünleriyle koleksiyon daha da büyüyor. Koleksiyonun yeni ürünlerinin yıldızı, İstanbul Eau de Parfum’ün kokusuna sadık kalarak yaratılan daha da zengin içerikli, güçlü ve yoğun Yeni İstanbul Extrait de Parfum.

İstanbul’un ikonik kokusuyla yaratılmış ve sandal ağacı yağının yenileyici, besleyici ve iyileştirici gücüne sahip Saç Parfümü, Işıltılı Vücut Yağı, Parfümlü Şampuanı, Durulanmayan Saç Kremi, ayrıca çok beklenen yeni boyuyla Medium Çubuklu Oda Kokusu da İstanbul İmza Koleksiyonu sevenlerinin karşısında!

İkonik İstanbul Koleksiyonu, safran, tarçın, karanfil ve vanilyanın çekici ve sıcak baharat notaları ile gizemli bir dünyanın kapılarını aralıyor. Çarpıcı kalp notası, baştan çıkarıcı menekşe, yasemin ve siyah orkide ile harmanlanırken; alt notalar ise vanilya, amber ve miskin derin notaları ile sarılıyor. Sofistike odunsu sandal ağacı notaları, paçuli, sedir ağacı, baştan çıkarıcı Oud ile birleşerek kalıcı bir iz bırakıyor.

Parfümden kolonyaya, çubuklu oda kokusundan muma, banyodan bakım ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesi ile çok sevilen ikonik İstanbul Koleksiyonu şimdi yepyeni ürünleriyle, geçmişten gelen bilgi birikimi sayesinde mucizevi sandal ağacı yağını gün yüzüne çıkartan özel formülleriyle karşınızda. Sizi İstanbul’un en güzel köşelerine götürürken incelikle düşünülmüş ambalaj tasarımları ile geçmişle geleceği, modernle mistiği, tutkuyla zarafeti bir araya getiriyor. Koleksiyona yeni eklenen ürünler de ambalaj ve şişe tasarımlarında nostaljik İstanbul’u simgesel detaylarla sunuyor.

İSTANBUL KOLEKSİYONU’NA YENİ KATILAN ÜRÜNLER

İSTANBUL EXTRAIT DE PARFUM

Yeni İstanbul Extrait de Parfum, orijinal gizemli İstanbul Eau de Parfum'ün notalarına sadık kalarak daha zengin, güçlü ve yoğun bir formülle karşımıza çıkıyor. Odunsu, baharatlı, amber koku ailesinde yer alan bu yeni parfüm, tarçın, safran ve karanfilin mistik ve etkileyici birleşimini sandal ağacı ile buluşturuyor. Şehrin tüm zengin renklerini yansıtarak herkesi gizemli bir maceraya davet ediyor. Yeni Extrait de Parfum içeriğiyle olduğu kadar siyah şık şişesiyle ve lüks ambalajıyla da parfümün zenginliğini yansıtıyor.

İstanbul Koleksiyonu’nun en güçlü, yoğun ve gün boyu kalıcı formu olan Yeni İstanbul Extrait de Parfum, aynı zamanda sevdikleriniz için baş harf uygulaması ile kişiselleştirilebilen çok özel bir hediye.

İstanbul Extrait de Parfum 125 ml Fiyatı: 2750 TL

İSTANBUL SAÇ PARFÜMÜ

Yeni İstanbul Saç Parfümü, İstanbul’un ikonik kokusuyla saçlarınız için parfüm niteliği taşırken, aynı zamanda içeriğindeki değerli yağlar sayesinde saçlarınıza nem ve ışıltı katan komple bir bakım ve güzellik ürünü.

Mısır Çarşısı’nın mucizevi iyileştirici Sandal ağacı yağı ve karabiber yağı karışımı, saçınızı korumaya yardımcı oluyor ve içeriğindeki nemlendirici anti-oksidanlar sayesinde saçı besliyor. İçeriğindeki rahatlatıcı aromaterapi yağları saçınızı sakinleştirirken gün içinde dış etkenler nedeniyle yıpranan saçlarınızı korumaya yardımcı oluyor. İkonik İstanbul kokusuyla parfümünüzü tamamlarken, saçlarınıza bakım yaparak arkanızda harika bir iz bırakın.

İstanbul Saç Parfümü Fiyatı: 800 TL

İSTANBUL IŞILTILI VÜCUT YAĞI

Yeni İstanbul Işıltılı Vücut Yağı, doğal ve mineral kökenli inci tanecikleri sayesinde cildi ve saçı besleyen, yumuşatan, aydınlatan ve İstanbul'un Mısır Çarşısı'ndan ilham aldığı imza notalarıyla cilde hem gizemli bir koku hem de ışıltı katan bir vücut yağı.

İstanbul Işıltılı Vücut Yağı içeriğindeki mucizevi iyileştirici Sandal ağacı yağı, antioksidan bakımından zengin üzüm çekirdeği yağı, argan yağı, Hindistan Cevizi yağı, Jojoba yağı, Zeytinyağı, Arnica yağı ve E Vitamini'nin derinlemesine besleyici ve nemlendirici karışımıyla zenginleştirilmiş formülü ile cildinizde ipeksi bir yumuşaklık hissi bırakıyor. Hafif yapısı cilde sağlıklı bir ışıltı verirken mucizevi yağın altın ve inci yansımaları güneşten öpülmüş bir cilt etkisi yaratıyor. Bu besleyici kuru yağ formülü saç uçlarında da kullanılabilirken içeriğindeki 7 zengin bitki özü ile saç uçlarının daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor.
İkonik İstanbul kokusuna sahip bu ürünle duyusal ışıltılı bir yolculuğa çıkın.

İstanbul Işıltılı Vücut Yağı Fiyatı: 600 TL

İSTANBUL PARFÜMLÜ ŞAMPUAN

Yeni İstanbul Parfümlü Şampuan, içeriğindeki değerli yağlar ve bitki özleriyle, eşsiz İstanbul imza kokusunu sizi şımartacak ve duyularınıza dokunacak bir banyo deneyimine taşıyor.

Mısır Çarşısı’nın mucizevi iyileştirici Sandal Ağacı Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Avokado Yağı ve 17 farklı bitki özü ile saçları daha yumuşak, pürüzsüz hissettirirken, saçların elektriklenmesinin azalmasına yardımcı oluyor. Sandal ağacı yağı, sayısız faydası sayesinde tarih boyunca kullanılan, mucizevi geleneksel bir içerik. Dış etkenlerin neden olduğu hasarı azaltmaya yardımcı olan antioksidanlara sahip, kuru ciltleri besler ve nemlendirir. Yeni İstanbul Parfümlü Şampuan, İstanbul’un etkileyici kokusuyla saçları nazikçe temizlerken saç derisinin nemini dengelemeye yardımcı olur.

İstanbul Parfümlü Şampuan Fiyatı: 300 TL

İSTANBUL DURULANMAYAN SAÇ KREMİ

İstanbul’un Mısır Çarşısı’ndan esinlenerek yaratılan bu eşsiz ve ikonik kokuya sahip Yeni İstanbul Durulanmayan Saç Kremi, saçlara nem ve parlaklık veriyor.

Yeni İstanbul Durulanmayan Saç Kremi, Mısır Çarşısı’nın mucizevi iyileştirici Sandal Ağacı Yağı, 17 farklı bitki özü Mısır Proteini, Buğday Proteini ve Soya Proteini ile saçınızı sadece birkaç sprey uygulaması ile nemlendiriyor, yumuşatıyor ve saçlarınızın daha kolay açılmasına yardımcı oluyor. Saçınızın nemini artırıyor, kırılmalara karşı koruyor, elektriklenmeyi azaltıyor ve dokusunu pürüzsüzleştirirken eşsiz İstanbul kokusunu saçlarınıza taşıyor. Sandal ağacı yağı, saçınızı hafif bir bitişle sakinleştirmek için anahtar bir içerik olarak bu mucize formülde saç kütikülünüzü ince bir tabaka ile kaplayarak saçınızı besliyor ve hasarlardan korumaya yardımcı oluyor.Bakım ve koku bir arada!

İstanbul Durulanmayan Saç Kremi Fiyatı: 330 TL

İSTANBUL MEDIUM ÇUBUKLU ODA KOKUSU

İstanbul Çubuklu oda kokusu şimdi yeni boyuyla karşınızda! Uzun süre kalıcı Yeni İstanbul Medium Çubuklu Oda kokusu, İstanbul’un keşfedilmemiş, gizemli ve sıcacık kokularını evinize taşıyor. Uzun süredir beklenen yeni 515ml boyuyla evinizi aynı zamanda dekore edebileceğiniz çubuklu oda kokusunu, “refill” ürünüyle yeniden doldurarak kullanabilirsiniz.

İstanbul Medium Çubuklu Oda Kokusu 515ml Fiyatı: 1800 TL

Atelier Rebul’ün tüm ürünleri küresel bir program olan Cruelty Free International Leaping Bunny tarafından sertifikalıdır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL