• Geri dön

  • 746 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


İSTANBUL: KARŞI KONULMAZ BİR KOLEKSİYON

Atelier Rebul İstanbul İmza Koleksiyonu ile İstanbul’un gizli ve mistik kokularını keşfedin.

Atelier Rebul, doğduğu şehir İstanbul’un gizli kalmış kokularından esinlenerek yarattığı İstanbul İmza Koleksiyonu ile yaşam alanlarınıza, ruhunuza ve cildinize birden fazla seçenek sunuyor. Baharatlar, renkler ve daha fazlasıyla cezbedici çeşitlilikleri barındıran eşsiz Mısır Çarşısı'ndan ilham alan İstanbul İmza Koleksiyonu; tarçın, karanfil, vanilya, muskat ve safran gibi enfes ve sıcak baharatları, baştan çıkarıcı çiçek kokuları ile mükemmel şekilde harmanlıyor. Çubuklu oda kokusundan muma, kolonyadan parfüme, banyodan bakım ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesi ile çok sevilen bu özel koleksiyon, odunsu ve oryantal notaları ile büyülemeye hazır, tıpkı İstanbul gibi…

İstanbul’un en güzel köşelerine götürürken zamanda duyusal bir yolculuğa çıkaran koleksiyon, incelikle düşünülmüş ambalaj tasarımları ile de geçmişle geleceği, modernle gelenekseli, tutkuyla zarafeti bir araya getiriyor. Yaşam alanlarında şık dekorasyonların da bir parçası olan İstanbul İmza Koleksiyonu, ambalaj ve şişe tasarımlarında saray ve hamam çizgilerinden nostaljik püskül aksesuara kadar İstanbul’u simgesel detaylarla sunuyor.

Teninizde İstanbul esintisi
Atelier Rebul’ün en sevilenleri arasında yer alan İstanbul Eau de Parfum ve İstanbul Eau de Cologne, günün her anında İstanbul’un kokusunu hissetmenizi sağlıyor. Özel kadife baş harfleri ile kişiselleştirilebilen ve yeniden doldurulabilir şişeleriyle çevre dostu olan Eau de Parfum, çanta boyu seçeneği ile de her anınızda yanınızda. Sıvı sabunlardan peeling etkili duş jellerine, el ve vücut losyonlarından vücut yağlarına cildiniz için birçok seçenek sunan İstanbul Koleksiyonu, gizemli kokusu ile duyularınıza hitap ederken cildinizi nemlendirmeye, yumuşatmaya ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor.

İstanbul kokan evler
Atelier Rebul, kapısını araladığınız anda İstanbul kokan bir ev hayalini İstanbul Koleksiyonu ile gerçekleştiriyor. Odunsu ve oryantal notalara sahip; çubuklu oda kokusu, mum ve ev parfümüyle evin her noktasına İstanbul’un kokusunu taşıyor.

İstanbul kocamansa kokusu da kocaman
Daha yoğun koku performansı ve daha uzun yanma süreli XL mum 950 gr. Ve XL çubuklu oda kokusu 2500ML ve refill seçeneği ile de yaşam alanlarında İstanbul keyfi uzun sürüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL