• Geri dön

  • 1.157 Görüntülenme

  • 95 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Miras gibi koruduğu eczacı ruhu ile hijyen ve sağlığı ön planda tutan Atelier Rebul; kolonyaları, kolonyalı el mendilleri, sabunları ve durulama gerektirmeyen el temizleme jeliyle tüm yıl boyunca hep yanınızda! Hem sağlığınıza hem ruhunuza iyi gelecek ürünlerle güvende kalmaya davetlisiniz…

Bakteri ve virüsleri yok etmeye yardımcı olan 80° etil alkol oranı ile en güvenli hijyeni sağlayan Atelier Rebul kolonyaları bu yıl da elinizden düşmeyecek. 50 ml'lik küçük boy seçenekleriyle de çantanızda her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz çeşit çeşit kolonyalar, her an yanınızda olacak. Hijyen sunarken, eşsiz kokularla da her ruh halinize hitap eden bu kolonyalar, doğal yağlarla zenginleştirildiğinden parfümle kıyaslanabilecek bir performans da sunuyor. Atelier Rebul aynı zamanda, her an yer yerde yanınızda taşıyabileceğiniz, ellerinizi rahatlıkla sterilize etmenizi sağlayacak 70° yüksek alkol oranlı, çeşitli koku seçenekleriyle kolonyalı mendilleri de sunuyor.

Atelier Rebul De-Stress Durulama Gerektirmeyen El Temizleme Jeli de etkili hijyen ve bakım sunan yardımcılarınız arasındaki yerini alıyor. %96,78 doğal De-Stress Yıkama Gerektirmeyen El Temizleme Jeli, su ve sabun olmadığı durumlarda tek bir pompayla hızlı ve etkili temizlik sağlamanın en kolay yolu. Ellerinizi yapışkan bir his bırakmadan temizlemenize ve arındırmanıza yardımcı olan jel, 80° alkol içeren formülü ile el hijyeninizi korurken aynı zamanda içeriğindeki Aloe Vera ve Vitamin E sayesinde cildinizi de nemlendiriyor.

Atelier Rebul evdeki hijyeni de farklı koku alternatifli sıvı sabunlarıyla sunuyor. Özel formülleri ile cildi temizlerken kurutmayan, nemlendiren ve yumuşatan sabunlar, kalıcı kokularıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebulturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL