• Geri dön

  • 996 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Atelier Rebul’ün Rebul Eczanesi'nin şifalı içeriklerinden ilhamla yarattığı ve adını eczanenin kuruluş yılından alan 1895 kolonyası, şimdi 25 ml mini boyu ile karşınızda.

Atelier Rebul’ün 1895 İmza Koleksiyonu’na yeni eklenen 25 ml çanta boyu kolonyası, şifalı ve özgün kokusu ile ferahlığı ve hafifliği her an yanınızda taşımanızı sağlıyor.

Kullanır kullanmaz özel hissettiren 1895 kolonya, el hijyeninizi de unutmuyor. Virüsleri yok etmeye yardımcı olan 80° etil alkol oranı ile ihtiyacınız olan el hijyenini koruyarak bir yandan sizi güvende hissettiriyor, bir yandan da yatıştırıcı kokusuyla ferahlatıyor.

1895 25 ml kolonya; mandalina, bergamot ve limonun ışıltı notaları ile başlıyor. Kalp notalarında, kakule, ravent ve neroliden oluşan yükselişte bir karışım sizi karşılıyor ve neroli & raventin meyvemsi ve taze kokuları ile birleşiyor. Temel notalarda, stres ve kaygıyı hafifleten yatıştırıcı bir koku veren meşe yosunu, vetiver ve sedir ağacı ile bu muhteşem kokusu rahatlamanıza yardımcı oluyor.

1895 EAU DE COLOGNE 25 ML: 60 TL


Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL