• Geri dön

  • 1.255 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Eczacılık geleneğinden gelen bilgi birikimini özel formüllerle karşımıza çıkaran Atelier Rebul, ellerin sıkça yıkanması gereken bugünlerde de en büyük destekçiniz.

Pharmacy Koleksiyonu’nda yer alan, sülfat içermeyen ,%90 doğal içerikli, doğal yağlar ile formüle edilmiş Geleneksel Sabun ile hijyen ve bakımı aynı anda sunan Atelier Rebul; yararlı bakteri prebiyotikler ve probiyotiklerle cilt florasını güçlendiriyor, cildi nazikçe temizlerken besliyor, kurutmadangeriye yumuşak ve nemli bir his bırakıyor.

Kullanıldığı ilk andan itibaren ciltteki etkisini gösteren Atelier Rebul Geleneksel Sabun, cildinizi güçlendirirken dış etkenlere karşı da bir koruma kalkanı oluşturuyor.

Dermatolojik olarak test edilmiş, kuru ,hassas ve tüm ciltlerin kullanımına uygun olan Geleneksel Sabun, de-stress ve herbal %100 doğal koku seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. İçeriğindeki sakinleştirici lavanta, nane saf uçucu yağlarıyla ve hindistan cevizi suyu ile hem cildinizi hem de zihninizi rahatlatmaya yardımcı olan sabun; sülfat, sentetik parfüm, renklendirici, mineral yağ, paraben ve silikon içermiyor.

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebulturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL