• Geri dön

  • 969 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Her sene heyecanla beklenen, sadece yılbaşı dönemine özel sınırlı sayıdaki ikonik koleksiyonlarıyla imzasındaki farkı her yıl yeniden ortaya koyan Atelier Rebul; “127 yıldır dileğimiz aynı. Mutlu, daha mutlu bir yıl olsun.” diyerek 2022’yi karşılıyor. Hediyenin bir sanat gibi işlendiği, sınırlı sayıdaki sımsıcak kokulu özel koleksiyonlarını ve dahası bereket, sağlık, mutluluk, aşk enerjisini sizinle ve sevdiklerinizle buluşturmaya hazır. Peki, sizin dilekleriniz hazır mı? Yılbaşı ev dekorasyonlarına ve sofralarına mükemmel bir uyum ile şıklık katacak koleksiyonlar, dileklerinizi duymayı bekliyor.

PALO SANTO WISH KIT İLE DİLEDİĞİNİZ SİZİN OLSUN…

Aşk, sağlık ve mutluluk enerjisini evrene yaymaya hazır mısınız? Sadece yeni yıla özel olan ve sınırlı sayıdaki Atelier Rebul Palo Santo Wish Kit ile pozitif enerji yayacak, ruhunuzu iyileştirecek ve iyi şans getirecek, yeni yılda yeni enerjileri evrene yayacaksınız. İyileştirici ve arındırıcı etkisi olduğuna inanılan Güney Amerika sahillerine özgü Palo Santo ağacının limon ve çam karışımı özel kokusu, sizi ve sevdiklerinizi mistik bir yolculuğa davet ediyor. Kalbinde yaşam çiçeğini taşıyan, başlangıçların temsilcisi yeni ay formundaki dekoratif tütsülük ve tütsü çubuklarıyla karşımıza çıkan Palo Santo Seti, en anlamlı yeni yıl hediye seçenekleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor. Aşk, sağlık ve mutluluğu simgeleyen üç Palo Santo çubuğuna sahip set ile evrene istediğiniz enerjiyi yollamaya hazır olun! Yıl yeni ise, dilekleriniz de yeni olsun…

Palo Santo Wish Kit Bordo Fiyat: 200 TL

Palo Santo Wish Kit Yeşil Fiyat: 200 TL

YENİ YILIN HABERCİSİ, APPLE CINNAMON YILBAŞI KOKUSU YENİDEN EVİNİZİ SARSIN…

Tarçının baharatlı kokusunun elmanın tazeliği ile buluştuğu sıcacık bir atmosferde yeni yıl dileğinizi dilemek ister misiniz? Çok beklenen yeni yılın kokusu sadece yılbaşı dönemine özel olarak sizinle buluşuyor. XL mum, mum ve çubuklu oda kokusundan oluşan Atelier Rebul’ün heyecanla beklenen sınırlı sayıdaki koleksiyonu Apple & Cinnamon, yeniden sizin ve sevdiklerinizin evinde! Yeni yıl ruhunu en güzel şekilde yansıtan bu koleksiyonu, sevdiklerinizin baş harfini taşıyan, kişiselleştirilmiş hediye kutularında armağan edebilirsiniz.

Apple & Cinnamon Mum: 180 TL

Apple & Cinnamon Çubuklu Oda Kokusu: 280 TL

Apple & Cinnamon XL 950 gr Mum: 700 TL

YENİ YIL “BEREKETİ” İLE GELSİN!

Atelier Rebul’ün yeni Bereket Koleksiyonu ile yeni yılda yaşam alanlarınıza ve sofralarınıza bolluğu, bereketi getirin! Asırlardır birçok kültürde bolluk ve bereketin simgesi olan kadim meyve narı başrolüne alan bu özel koleksiyon, mum ve çubuklu oda kokusu olarak yaşam alanlarınızın baş köşesinde olmaya hazır. Koku uzmanlığıyla yaşam alanlarınıza dokunan Atelier Rebul, bu yeni kreasyonuyla evinizde, sofralarınızda geçirdiğiniz zamanı keyifli hale getirecek ritüellerinize yenisini ekliyor.

Üst notasında, narın bolluğunu limonun tazeliği ve tarçının sıcaklığıyla bütünleştiren Bereket Koleksiyonu, sadece yılbaşına özel sunulan sınırlı sayıdaki XL boy mumu ile de bereketi artırıyor.

Bereket Koleksiyonu Mum: 180 TL

Bereket Koleksiyonu Çubuklu Oda Kokusu: 280 TL

Bereket Koleksiyonu XL 950 gr Mum: 700 TL

BÜYÜK BOY XL MUMLAR İLE DAHA UZUN BİR KOKU ŞÖLENİ…

Atelier Rebul’ün yeni yıla özel çıkardığı büyük boy mumları, stil sahibi evlerde yılbaşı dekorasyonlarınızı ve sofralarınızı ışıl ışıl yapacak! Sınırlı sayıdaki Apple Cinnamon XL mum, yılbaşına özel Bereket XL mum ve yeni yılın favorisi olan İstanbul XL mum sizi bekliyor.

Büyük Boy XL 950 gr Mumlar: 700 TL


instagram.com/atelierrebul

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL