• Geri dön

  • 1.219 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Eczacılık geleneğinden gelen, bir asrı aşkın süredir, tüm bilgi birikiminden doğan formülleri günümüz modern bilimsel yaklaşımlarıyla harmanlayan Atelier Rebul, Pharmacy Koleksiyonu içerisinde yer alan alüminyum tuzu içermeyen %95 üzeri doğal içerikli De-Stress ve Herbal Doğal Deodorant ile yaz sıcaklarında cildimizin sağlıklı ve güvenli nefes almasını sağlıyor.

Alüminyum tuzu içermeyen bu doğal içerikli deodorantlar, çinko risinoleat ile gözenekleri tıkamadan, cildin doğal yollardan nefes almasını sağlarken, terleme sonrası istenmeyen vücut kokularının azaltılmasına yardımcı oluyor. Koleksiyon içinde yer alan De-Stress Doğal Deodorant, lavanta ve nane saf uçucu yağlarının birleşiminden meydana gelen %100 doğal kokusu ile vücudunuzu rahatlatmasına yardımcı olurken, Herbal Doğal Deodorant’ın Misket Limonu, Limon, Fesleğen ve Paçuli saf uçucu yağlarının karışımından elde edilen %100 doğal kokusu, vücudunuzu canlandırmaya yardımcı oluyor.

Her iki doğal deodorant da, dermatolojik olarak test edilen ve hassas dahil tüm cilt tipleri için uygun olmasının yanı sıra sentetik parfüm, mineral yağ, paraben, ftalat, suni renklendirici, silikon içermiyor.

Atelier Rebul De Stress Doğal Deodorant Fiyat: 89,90 TL
Atelier Rebul Herbal Doğal Deodorant 100 ml Fiyat: 89,90 TL
www.atelierrebul.com.tr

instagram.com/atelierrebulturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL