• Geri dön

  • 1.016 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


“127 yıldır dileğimiz aynı. Mutlu, daha mutlu bir yıl olsun.” diyerek yeni yıl heyecanını artıran Atelier Rebul, özenle hazırlanan hediye paketleri, yeni yıl ruhunu yansıtan kurdeleleri ve kişiselleştirilmiş detayları ile hediyeyi bir sanat gibi sunuyor. Her detayı düşünülmüş incelikli hediyeler, ev dekorasyonlarına ve yeni yıl sofralarına da ışıltı katmaya hazır.

Açılmaya kıyılamayan, her detayı ile özel hissettiren hediye paketleri ve ikonik kokular… Sevdiklerinize yeni yıl ruhunu daha da derinden hissettirmeye hazır mısınız? En özel hediye alternatiflerinin adresi olan Atelier Rebul mağazalarında ve atelierrebul.com.tr’de baş harfler ile kişiselleştirilebileceğiniz şık hediye kutuları ve nostaljik parfüm şişeleri, özel olarak yazdığınız not ile tamamlanan kişiselleştirilmiş setler bu yıl sevdiklerinizi çok mutlu edecek.

Hem Nostaljik Hem Benzersiz; Kişiye Özel Dolum Kolonyası

Mandalina, Yeşil Çay ya da Erguvan... Dilediğiniz bir kokuyu özel el yapımı ahşap kapaklı şişelere doldurtabilir, şişe üzerindeki etikete hediye edeceğiniz kişinin adını ya da ona özel yılbaşı notunuzu yazdırabilirsiniz. Yeniden doldurulabilir kişiselleştirilmiş kolonyalarımız ile sevdiklerinize otantik bir hediye verin.

İsme Özel Yeşil Çay 80° Kolonya Fiyat: 120 TL

Zamansız Bir Hediye; İmza Koleksiyonu

Atelier Rebul'ün ikonik İmza Koleksiyon’larından İstanbul, Pera ve 1895'e ait yılbaşı özel avantajlı setler, favori yeni yıl hediyeleri arasındaki yerini alıyor. Sevdiklerinizin baş harfi ile kişiselleştirilebilen vintage parfüm şişesi ve özel olarak yazdığınız not ile tamamlanan setler; ev, banyo, parfüm ve bakım kategorilerinde birçok alternatif sunuyor.

İstanbul Parfüm Hediye Seti Fiyat: 695 TL

1895 Parfüm Hediye Seti Fiyat: 695 TL

Doğanın En Güzel Bahçeleri...

Ona bu yıl doğanın gücünü ve güzelliğini hatırlatan bir koleksiyon hediye etmek ister misiniz? Atelier Rebul’ün mis kokulu bahçelerin, benzersiz ve yemyeşil doğanın büyüleyici kokularını %100 el yapımı “stoneware” seramikler eşliğinde bir araya getirdiği My Beautiful Garden Koleksiyonu, yeni yılın en özel ve anlamlı hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Her biri el yapımı olan özel seramik ambalajları doğanın kendisi gibi doğal formlara sahip; bazen pürüzlü bazen de birbirinden farklı. Sevdiklerinize bu sene, dalından koparılmış taptaze incirin tatlı Hindistan ceviziyle buluştuğu My Beautiful Garden'ın ilk kreasyonu Fresh Cut Fig & Coconut seramik mum ve çubuklu oda kokusu ile kendi büyülü bahçelerini hediye edebilirsiniz.

Fresh Cut Fig & Coconut Mum Fiyat: 480 TL

Fresh Cut Fig & Coconut Çubuklu Oda Kokusu Fiyat: 680 TL

Fresh Cut Fig & Coconut Çubuklu Oda Kokusu Refill Fiyat: 400 TL

Dekoratif Mumlarla Evleriniz ve Sofralarınız Işıl Işıl Olsun…

Sevdiklerinize uzun süre eşlik edebilecek bir hediye sunmak ister misiniz? Atelier Rebul’ün Yılbaşı Özel Dekoratif Mum Seti, yeni yılda sıcacık anların parçası olmaya hazır. 210 gramlık 4 farklı mumdan oluşan bu set, yılbaşı özel koleksiyonları ile en sevilen kokuları bir arada sunuyor. Bereket, Vanilla Noir, Hemp Leaves ve Apple Cinnamon kokularıyla aynı zamanda yılbaşı sofralarının ve dekorasyonun da vazgeçilmezi olacak.

Yılbaşı Özel Dekoratif Mum Seti Fiyat: 610 TL


instagram.com/atelierrebul

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL