• Geri dön

  • 1.023 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Atelier Rebul, 125 yılı aşkın koku uzmanlığı ile bu Babalar Günü’nde de özel hissettirecek birbirinden özel hediyeler sunuyor.

Hediyeyi bir sanat gibi sunan Atelier Rebul, Babalar Günü’ne hazır. Kişiselleştirilen, açmaya kıyılamayacak özel hediye paketlerini, asırlık formüllerle bir araya getiren marka, en iyi hediye alternatiflerini sunmaya devam ediyor. Bu anlamlı güne özel seçeceğiniz hediyeler, babanızın baş harfi ile kişiselleşiyor ve yazacağınız notunuz ile tamamlanıyor. Babanız uzakta olsa bile, Atelier Rebul sizin yerinize ona hediyesini özenle ve hızla ulaştırıyor. Online mağazası www.atelierrebul.com.tr adresinde, İstanbul içi* aynı gün teslimat ayrıcalığı da sunan Atelier Rebul, tüm mağazalarında özenle hazırlanmış bu hediyeleri babanız için bir araya getiriyor.

Karakteristik ve elegan…
Atelier Rebul’ün atölye ruhundan ve dönemin kokularından ilhamlarından Collection Atelier Koleksiyonu Babalar Günü için ideal hediye alternatifleri arasında. Koleksiyonun en yenisi olan J.C. Reboul parfümü ise bu özel günün öne çıkanlarından. Markanın kurucusu Jean Cesar Reboul’a bir övgü niteliğindeki J.C.Reboul, köklü geçmişinden ve mirasından ilham alınarak tasarlandı. Entelektüelliğin ve kültürel zenginliğin merkezi olan Pera semtinin kokusunu yansıtan, taze, baharatlı ve odunsu notalarıyla adeta o dönemdeki Pera beyefendilerinin parfümü olan J.C. Reboul, babanıza kendisini çok özel hissettirecek.

Collection Atelier’nin diğer baş kahramanları Tugra, L'Atelier ve Oud Royal ise hem karakteristik hem de elegan notalarla iddialı hediye seçenekleri arasındaki yerini alıyor.

Babanıza özel yeniden doldurulabilen imza parfümler…
Atelier Rebul, bu Babalar Günü’nde kişiselleştirilebilen İmza Koleksiyonu parfümleriyle de yanınızda. İmza Koleksiyonu’nda yer alan ikonik parfümler İstanbul, Pera ve 1895; kokularının yanı sıra, tasarımlarıyla da Doğu ve Batı’nın sentezini yansıtırken artık tıpkı eski İstanbul’da olduğu gibi seçili mağazalarda yeniden doldurabiliyor. Aynı zamanda bu özel tasarımlı şişeler, babanızın baş harfleriyle de kişiselleştirilebiliyor. Sadece ona özel, hayat boyu yanında olacak bir hediyeye ne dersiniz?

Artık babanızın özel bir dolum kolonyası var!
Bir numaralı kahramanlarımız babalarımıza, isimlerine özel olarak kişiselleştirebileceğiniz bir Babalar Günü hediyesi vermeye ne dersiniz? İster babanızı ne kadar çok sevdiğinizi, ister onu ne kadar çok özlediğinizi, isterseniz de ona nasıl seslendiğinizi yazın… Atelier Rebul’ün kişiselleştirilmiş dolum kolonyaları ile babanıza en az onun kadar özel bir hediye verin. Yeşil Çay, Erguvan ve Mandalina kokularından babanıza en çok hitap eden, 80 derece etil alkol içerikli, mis kokulu kolonyayı, dilediğiniz mesajın yazıldığı etiketlerle kişiselleştirin ve hediyeniz sadece ona özel olsun.

125 yıllık formüllerden gelen ikonik bir hediye…
Atelier Rebul ‘Original Formula İkonik Hediye Seti’ ile babanıza kendisini bir kez daha özel hissettirin. Reboul Eczanesi’nin 125 yıllık gizli formüllerinin yeniden hayat bulduğu İkonik Lavanta Kolonyası ve mucizevi krem Derma Cream’den oluşan hediye seti Babalar Günü’nün eşsiz hediyelerinden biri. Hayat bulduğu ilk antika şişesiyle yeniden karşımıza çıkan Lavanta Kolonyası, babanızı nostaljik bir yolculuğa çıkaracak.

Cologne Absolue Koleksiyonu ile babanızı Doğu’nun büyüleyici dünyasına çağırın…
Atelier Rebul’ün koku uzmanlığından doğan gerçek bir ustalık eseri Cologne Absolue Koleksiyonu’nda yer alan parfümler, Babalar Günü için en güzel hediyelerden biri. Incense Vetiver, Oud Noir ve Cardamom Oud, odun ve baharatların gizemli notalarıyla, babanıza Doğu’nun notalarının kapısını açmaya hazır.

*Adalar, Silivri, Şile, Çatalca, Uskumruköy, Ömerli, Polonezköy, Cumhuriyetköy ve Riva bu hizmet alanının dışında yer almaktadır. Çalışma günlerinde geçerlidir.

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebul

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL