• Geri dön

  • 1.155 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


125 yıllık köklü geçmişiyle geçmişten bugüne sevdiklerinizi özel hissettirmeyi amaçlayan Atelier Rebul; özenle hazırlanan paketlemeleri, yeni yıl ruhunu yansıtan kurdeleleri, kişiselleştirilmiş detayları ile hediyeyi bir sanat gibi sunuyor.

En özel hediye alternatiflerinin adresi Atelier Rebul, bu yıl da yeni yıl coşkusuna özenle hazırlandı! Sevdiklerinize, açmaya kıyamayacakları paketlerle yeni yıl ruhunu hissettirmeye hazır mısınız?

Hem Nostaljik Hem Benzersiz; Kişiye Özel Dolum Kolonyası

Mandalina, Yeşil Çay, Yasemin ya da Erguvan... Dilediğiniz bir kokuyu özel el yapımı tahta kapaklı şişelere doldurtabilir, şişe üzerindeki etikete hediye sahibinin adını ya da ona özel kısa notunuzu yazdırabilirsiniz.

Zamansız Bir Hediye; İmza Koleksiyonu
Atelier Rebul'ün ikonik İmza Koleksiyon’’larından İstanbul, Pera ve 1895'e ait özel setler, favori yeni yıl hediyeleri arasındaki yerini alıyor. Sevdiklerinizin baş harfi ile kişiselleştirilebilen ve özel olarak yazdığınız not ile tamamlanan setler; ev, banyo, parfüm ve bakım kategorilerinde birçok alternatif sunuyor.

Sevdiklerinizin Evine Tılsımlı Dokunuşlar Yapın!
Koku uzmanlığı ile fark yaratan Atelier Rebul yeni yılda, evlerin havasını değiştirecek, kapı aralandığı anda tarifsiz bir yolcuğa çıkaracak geniş bir koleksiyon sunuyor. Ev parfümlerinden çubuklu oda parfümlerine, ev spreylerinden mumlara uzanan bu koleksiyon; etkisini her gün ilk günkü kadar yoğun hissettirecek iddialı hediyeler arasında. Sevdiklerinizin baş harfi ile kişiselleştirmeyi, özel notlarınızı ekletmeyi unutmayın! Kenevir yaprakları ile zengin tütsü ve oud kokularının yorumuna eşlik eden reçine, kahvenin yanı sıra değerli odunsu notalardan oluşan Hemp Leaves Set yılbaşı hediye alternatifleriniz arasında favori olmaya aday.

Yeni Yılda Sevdiklerinize “İyi Yaşam” Hediye Edin...
Kendimize ve sevdiklerimize çok dikkat ettiğimiz bu günlerde yeni yıl için belki de en anlamlı hediye Pharmacy İyi Yaşam setleri oluyor. Atelier Rebul’ün antiviral ve antibakteriyal etkili limon & nane saf uçucu yağlar ile formüle edilmiş Pharmacy Herbal İyi Yaşam Seti ve antiviral ve antibakteriyal etkili lavanta & nane saf uçucu yağlar ile formüle edilmiş Pharmacy De-Stress İyi Yaşam Seti ile sevdiklerinize verdiğiniz önemi hediyenize de yansıtabilirsiniz. Sevdiklerinizin baş harfi ile hediye paketinizi kişiselleştirmeyi ve özel notunuzu ekletmeyi unutmayın!

Sevdiklerinize hijyen hediye edin...
Hijyene çok dikkat ettiğimiz bugünlerde sevdiklerinizi Atelier Rebul ile korumaya alın. El kremi, katı sabun ve kolonyadan oluşan Mandalina Kolonya Seti ile sevdiklerinizin el hijyenini ve el bakımını Atelier Rebul'e emanet edin!

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebulturkiye

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL