• Geri dön

  • 332 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Özel olarak limitli sayıda üretilen, meyve ve çiçeklerle dolu bir heyecanı yansıtan
BISOUS Eau de Parfum, çok sevilmesi üzerine yeni şişe tasarımıyla Collection Atelier parfüm koleksiyonunun kalıcı bir parçası oluyor.

Koku uzmanlığı ile notaların büyülü dünyasını her an her yerde hissettiren Atelier Rebul, ilk olarak sınırlı sayıda hayata geçirdiği limited edition BISOUS Eau de Parfum’ü yeni şişe tasarımıyla sevenleriyle buluşturuyor.

Aşkın rengi olan koyu kırmızıyla renklenen sofistike cam şişesiyle sınırlı sayıda üretilen ve kısa sürede büyük bir beğeni ile karşılaşan BISOUS; tutkunlarının yoğun isteği üzerine yeni şişe tasarımıyla Atelier Rebul’ü benzersiz kılan atölye ruhundan alınan ilhamla yaratılan Collection Atelier parfüm koleksiyonuna eklendi. BISOUS da koleksiyonun tüm kokularında olduğu gibi beyaz cam şişe tasarımıyla Atelier Rebul ailesindeki yerini kalıcılaştırıyor.

Üst notalarında nektarin, ahududu ve çarkıfelek meyvesi ile aşkın enerjisini hissettiren ve heyecan veren BISOUS, orta notalarda size bir sürpriz yaparken, başlangıç notalarındaki egzotik meyveler yerini çiçeklerin dünyasına bırakıyor. Frezya, yasemin ve müge teninize binlerce öpücük kondururken, o sırada teninizde kalan son BISOUS notaları misk, vanilya, amber ve sandal ağacı unutamadığınız bir öpücük izine dönüşüyor.

Atelier Rebul BISOUS 100ml Fiyat: 2800 TL

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL