• Geri dön

  • 278 Görüntülenme

  • 96 Haber

  • 118 İşletme görüntülenme


Koku uzmanlığı ile mevsimleri notalarına taşıyan Atelier Rebul, bu yaz da enerjiyi, mutluluğu ve hafifliği hissettiriyor. Atelier Rebul, My Home & My Spa Koleksiyonlarında sunulan ev ve banyo ürün çeşitleri ile sevdiğiniz kokuyla keyifli bir yolculuğa çıkın.

Koku uzmanlığı ile fark yaratan ve yaşam alanlarına benzersiz bir imza atan Atelier Rebul, My Home & My Spa seçkin koleksiyonlarıyla yazın enerjisini evlere ve banyolara taşımaya devam ediyor. Yaz aylarının olmazsa olması Mandalina, Mine Çiçeği & Zencefil, Yeşil Çay ve Limonotu & Bal ve daha birçok ferahlatan içeriğiyle yaz enerjisi yine yeniden yanı başınızda.

Özgün içeriklerin, otantik bitkilerin, enerjik meyvelerin harmanlanarak modern tasarımlarla buluştuğu My Home & My Spa Koleksiyonu geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Çubuklu oda kokuları, kolonyalar, mumlar, duş jelleri, katı sabun, sıvı sabun, sıvı sabun refill, el kremi, el ve vücut losyonundan oluşan ev, banyo ve bakım setleri ile yaşam alanlarının her köşesine ayrı bir nefes katan Atelier Rebul, evlere şık dokunuşuyla ihtiyacınız olan yeniliği hissetmenizi sağlıyor.

Atelier Rebul’ün klasikleşen Bodrum Mandalinası Koleksiyonu, Louis Vuitton City Guide Bodrum’da…

Eşsiz Bodrum mandalinasının aromatik çiçekler ve miskle harmanlanmış meyveli ve narenciye kokusunu benzersiz bir formülle karşımıza çıkaran Atelier Rebul, evinize turunçgillerin ferah dokunuşunu taşıyor.

20 yılı aşkın bir süredir dünya genelindeki çeşitli destinasyonlar hakkında yeni ve kişisel perspektifler önermek üzere, imzası olan "Seyahat Ruhu"nu her yıl farklı şehirlerin eklendiği "City Guide" (Şehir Rehberi) serilerine taşıyan Louis Vuitton, yeni yayını City Guide Bodrum’da da “5 Objects to take home” (Ayrılmadan yanınıza almanız gereken 5 hatıra) başlığı altında Atelier Rebul Mandalina koleksiyonu öne çıkartıldı. Seçici gezginler için vazgeçilmez yol arkadaşları olarak kabul edilen "Louis Vuitton City Guide" rehberlerinin en yenisi City Guide Bodrum’da da çok farklı geçmişlere sahip bağımsız yazarlar ve konukları içeren rehber de ev trendlerinin başında Atelier Rebul’ün narenciyelerin kahramanı ferahlatıcı etkili Bodrum mandalina koku kreasyonu yer aldı.

Bir yaz klasiği olan Atelier Rebul Bodrum Mandalinası duş jeli, katı ve sıvı sabun & sıvı sabun refill, el ve vücut losyonu, kolonya, mum ve oda kokusu seçenekleriyle evinize yazın enerjisini getirecek.

Enerji dolu bir yaza devam
Zencefilin sıcacık, duyulara hitap eden kokusu ile taptaze mine çiçeğinin ferahlık ve enerji veren kokusunu Atelier Rebul Mine Çiçeği & Zencefil kreasyonunda buluşuyor. Sıvı sabun, duş jeli, el ve vücut losyonu, kolonya ve oda kokusu seçenekleriyle kendinizi şımartmayı sürdürün.

Yeşil çay ile duyularınıza detox yapın!
Mucizevi antioksidan yeşil çay özlerinden üretilen Atelier Rebul Yeşil Çay, arındırıcı ve yatıştırıcı özelliği ile bu yaz size yine çok iyi gelecek. Sıvı sabun, duş jeli, el ve vücut kremi, kolonya ve oda kokusu seçenekleriyle ruhunuza iyi gelecek bir yaz hediyesi daha verin.

Biraz limon otu biraz bal kokusu…
Atelier Rebul, limon otunun canlılığı ve balın uyumunu Tayland'dan gelen mis kokan hatıralarda birleştiriyor. Limon otu & Bal kreasyonu, sıvı sabun, el ve vücut losyonu, kolonya ve oda kokusu seçenekleriyle evinize bambaşka bir dokunuş yapıyor.

Doğal Olduğu Kadar Doğa Dostu koleksiyonlar yaratan Atelier Rebul, sürdürülebilirlik eforları kapsamında, geliştirdiği her üründe doğaya daha az atık bırakarak yeşil bir iz bırakmaya da devam ediyor. Doğa dostu ürün hareketiyle güzelliğin 3R’si olan “Refill/Reuse/Reduce” vizyonunu benimseyen Atelier Rebul; My Home & My Spa koleksiyonunda da yer alan sıvı sabun refill ürünler sayesinde en sevdiğiniz sıvı sabunları yeniden doldurabilir, mevcut şişelerinizi yeniden kullanabilir ve ambalaj israfınızı azaltabilirsiniz.

Atelier Rebul’ün tüm ürünleri küresel bir program olan Cruelty Free International Leaping Bunny tarafından sertifikalıdır.

www.atelierrebul.com.tr
instagram.com/atelierrebul

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL