• Geri dön

  • 2.963 Görüntülenme

  • 478 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom, yüksek hızlı limitsiz internet ile yeni nesil televizyon izleme deneyimi sunan Tivibu’yu bir kampanyada buluşturdu. Farklı türlerde film, dizi ve programları evlere taşıyan Tivibu, şimdi limitsiz fiber internetle birlikte avantajlı paketlerle sunuluyor.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, yeni kampanyasıyla, limitsiz fiber internete ek olarak yeni nesil televizyon deneyimi yaşatan dijital TV platformu Tivibu’yu tek pakette müşterilerine sunuyor. Türk Telekom’un Tivibu’lu İnternet kampanyası kapsamında yüksek hızlı limitsiz internet ile zengin ve güncel içerikler sunan Tivibu’ya aynı pakette avantajlı fiyatlarla sahip olunabiliyor. Tivibu’da çocuk programlarından belgesele, sinemadan spora ailedeki herkesin tercihlerine göre içerikler bulmak mümkün.

Her ihtiyaca göre seçenek var
16 mbps ile 100 mbps arasında değişen hız seçenekleri bulunan kampanyada, Türk Telekom’lular, içerik tercihlerine göre Tivibu’nun Aile, Sinema ya da Süper paketlerinden birini satın alabiliyor. ‘Tivibu’lu İnternet’ paketleri 104,90 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL