• Geri dön

  • 1.103 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Teknoloji ve dijital dönüşümdeki öncü rolü ile çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, ev internetinde avantajlı teklifler sunmaya devam ediyor. Türk Telekom, yeni ev interneti müşterilerine, online başvuruya özel yüksek hızlı fiber internet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yeni başvurularda ilk 6 ay cazip fiyatlı seçenekler sunulurken, McAfee virüs koruma programı da hediye ediliyor.

Türkiye’nin fiber gücü Türk Telekom, Online’a Özel Efsane Fiber Kampanyası ile avantajlı online tarifelerini duyurdu. Türk Telekom’un online başvuruya özel kampanyasıyla yeni gelen müşterilere 50, 100, 500 ve 1000 mbps hızlarındaki fiber paketlerde 24 ay kalma sözlerine karşılık ilk 6 ay avantajlı teklifler ile ödeme kolaylığı sağlanıyor. Kısa süre geçerli olacak tarifelerde ilk 6 ay 130 TL’den başlayan avantajlı tekliflere ek olarak taahhüt süresi boyunca fiyat garantisi sunuluyor.

Türk Telekom ayrıca online başvuru üzerinden siparişini kendisi tamamlayan müşterilerine yüksek hızda avantajlı fiber internet tekliflerine ek olarak, 6 aylık McAfee virüs koruma programını da hediye ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL