• Geri dön

  • 660 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom’un oyun deneyimini güçlendiren markası GAMEON, dünyanın önde gelen yayın platformu Twitch’le yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. Oyuncuları çok sevindirecek bu fırsat, Twitch özelinde seçilen bir yayıncıya 30 gün boyunca Kademe 1 abone olma ve ilgili kanalda kullanılabilecek birbirinden özel yan haklar sağlıyor.

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, oyun ekosistemine yenilikleri ile katkı sağlamaya devam ediyor. Türk Telekom GAMEON Twitch iş birliği ile oyun tutkunlarına takip ettikleri yayıncıyı destekleme fırsatı sunuyor. Destek verilen kanalda anons edilecek abonelik, yayıncı ve tüm izleyiciler tarafından görünür olurken kampanyadan yararlanan GAMEON’lular, abonelikle birlikte gelen eşsiz ayrıcalıklardan da yararlanabilecek.

GAMEON’dan ücretsiz Twitch aboneliği ve birbirinden özel fırsatlar

Türk Telekom GAMEON; eğlence dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmayı ve sevilen oyun yayıncıları ile eğlenceli vakit geçirmeyi sağlayan yayın platformu Twitch ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında kullanıcıların platform üzerinden takip ettikleri bir kanala 1 ay süresince ücretsiz Kademe 1 abone olma fırsatı sunuyor. Destek verdikleri kanalda anons edilecek GAMEON’lular aboneliğin getirdiği reklamsız yayın hakkı, aboneliğe özel rozetler ve ifadeler gibi yan haklardan da yararlanabilecek.

24 mbps ve üzeri hızda Türk Telekom GAMEON’lular kampanyadan her ay yararlanabilecek.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için https://gameon.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL