• Geri dön

  • 1.119 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Teknoloji ve dijitalleşmedeki öncü rolü ile birçok yeniliğe imza atan Türk Telekom, ‘Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nı müşterileriyle beraber kutluyor. Türk Telekom, Ekim ayının ilk haftası kutlanan bu haftaya özel olarak müşterilerine Türk Telekom uygulamasında Bul Kazan ile ödüller sunarken, Sil Süpür üzerinden kazandıkları faydaya ek olarak günlük 2 GB internet hediye ediyor. Türk Telekom ayrıca, müşterilerinin pozitif mesajlarından oluşan Mutlu Müşteriler Müzesi’ni hayata geçiriyor. Mesajlar, yapay zekâ yardımıyla sanat eserine dönüştürülerek dijital bir sergide yayınlanacak.

‘İnsan odaklı’ yaklaşımıyla ürün ve hizmetlerini sürdüren Türk Telekom, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeye devam ediyor. Müşterilerine en başarılı hizmeti sunmak için birçok yeniliğe imza atan Türk Telekom, ‘Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’na özel kampanyalarını hayata geçirdi. Bu kapsamda Türk Telekom, 4-13 Ekim tarihleri arasında Sil Süpür yapan tüm bireysel müşterilerine 2. Sil Süpür teklifi olarak 2 GB internet hediye ediyor ve ayrıca uygulamadaki sürpriz görseli bulan müşterilerini ödüllendiriyor.

“Müşterilerimizi dinliyor, onlara kulak vererek ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz”

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Türk Telekom olarak müşterilerimizin ihtiyaç ve yorumlarına kulak vererek daha iyi bir deneyim sunmaya yönelik yenilikler ve geliştirmeler yapıyoruz. Dijitalleşmedeki öncü rolümüzle hayata geçirdiğimiz projeler, müşteri memnuniyeti konusundaki başarılarımızı artırıyor. Bağımsız araştırma şirketi Ipsos’un araştırmasına göre, evde internet kategorisindeki müşteri memnuniyet performansımız son üç yılın en yüksek seviyesinde gerçekleşti. Ayrıca arıza sürecinin çözümüne yönelik aldığımız aksiyonlar da ödüle layık bulundu. ‘Dönüşüm Yolunun Sonundaki Işık: Az Arıza, Bol Memnuniyet’ isimli projemiz, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından 2023 yılı Baykuş Ödülleri’nde ‘Memnun Baykuş’ kategorisinde Altın Baykuş ödülüne layık görüldü. Çağrı merkezlerimiz, online kanallarımız ve bayilerimiz üzerinden destek alan müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini daha ileriye taşıyacak çalışmalarımızı tüm imkanlarımızla sürdürerek, sektörümüz ve müşterilerimiz için kalıcı değer yaratmaya devam edeceğiz.

Türk Telekomlulara Bul Kazan sürprizi

Müşteri Deneyim Haftası’na özel müşterilerine ayrıcalıklar sunan Türk Telekom, Türk Telekom uygulaması üzerinde ‘Bul Kazan’ ile 1000 kişiye hediye veriyor. Türk Telekom müşterilerinin uygulamada yer alan sürprizi bulmaları isteniyor. Sürpriz görselinde yer alan ‘Buldum’ butonuna basan Türk Telekomlular Milli Piyango İdaresi’nin izniyle gerçekleşecek çekilişe katılma hakkı kazanıyor. Çekilişi kazanan Türk Telekomlular, Ttec powerbank ödülünün sahibi oluyor. 4-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek çekilişin sonucu 19 Ekim’de Türk Telekom uygulamasındaki hikayeler alanında açıklanacak.

Sil Süpür’den Günlük 2 GB hediye
Türk Telekomlulara her hafta sürpriz hediyeler veren Sil Süpür, Müşteri Deneyimi Haftası’nda müşterilerine özel hediye internet ayrıcalığı sunuyor. Türk Telekom uygulaması üzerinden 4-13 Ekim tarihleri arasında Sil Süpür’ü kullanan bireysel müşterilere kazanacakları faydaya ek günlük 2 GB internet hediye ediliyor.

En güzel yorumlar sanat eserine dönüşüyor

Müşterilerinin yorum ve değerlendirmelerine önem veren Türk Telekom, müşterilerden gelen en pozitif 50 adet yorumu yapay zekâ yardımı ile sanat eserine dönüştürüyor. Dönüştürülen sanat eserlerin görselleri dijital bir sergi oluşturularak Mutlu Müşteriler Müzesi ismiyle açılan Instagram hesabında da paylaşılacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL