• Geri dön

  • 3.051 Görüntülenme

  • 474 Haber

  • 458 İşletme görüntülenme


Türk Telekom reklamverenlerin data güvenliğini Türkiye’de konumlandırdığı yerli sunucuları ile sağlıyor

Türk Telekom Programattik ile markalar,
kendi reklam süreçlerini yönetebilecek

Türk Telekom’un dijital reklam satın alma platformu Programattik, reklamverenlere sunduğu hizmet kapsamını genişletiyor. Türkiye’de konumlandırılmış sunucuları ile müşteri verilerinin tamamını yurt içinde güvenle tutan Programattik, markalara dijital reklam platformu üzerinden kendi reklam operasyonlarının tüm süreçlerini güvenle yürütme imkânı sunuyor. Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni nesil reklam satın alma platformu Programattik ile Türkiye’de destek verdiği 200’ün üzerinde önemli markaya, programatik reklam operasyonlarını kendilerinin yönetebileceği bir platform sağlamaya başladı. Programattik’in yeni hizmeti ile markalar ve medya satın alma ajansları artık kendi reklam süreçlerini kendileri yöneterek, kampanya başlangıcından raporlamasına kadar her adımını takip edebilecekler.

“Yerli yazımlarla veri gizliliğini ve bütünlüğünü koruyoruz”

TT Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, “Dünyadaki reklam teknolojilerinin gelişimini öngörerek hayata geçirdiğimiz Programattik ile dijital satın alma alışkanlıklarına yeni bir yön verdik. Sektörde kısa sürede büyük bir başarı elde eden platformumuzda şimdi de sunucularımızın Türkiye’de konumlanması ile, çalıştığımız markaların data güvenliğini sağlıyoruz. 2016 yılında başladığımız programatik reklam hizmetini bu zamana kadar reklam operasyonunu ekibimizin yöneteceği şekilde kurgulamıştık. Bu yıl itibarıyla markalar ve medya planlama ajansları, platformumuz üzerinden programatik reklam operasyonlarını kendileri de yönetebilecekler. Yerli ve milli teknoloji çözümleriyle her geçen gün gelişen Programattik ile medya satın alma konusundaki yenilikçi çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de kurulu sunucularıyla data güvenliği ve maliyet avantajı

Yapay zekâ temelli yazılımıyla Programattik, verilerini Türkiye’de tutmak isteyen markalar için tamamı Türkiye’de bulunan sunucularıyla data güvenliği sağlarken, Programattik SSP’si (Arz Yönlü Platform) üzerinden yönetilen reklam kampanyalarında stopaj vergisi oluşturmayarak hem markalar hem de yayıncılar için maliyet avantajı sunuyor.

Dijital kampanya başlatma, yönetme, raporlama ve hatta faturalandırmaya kadar bütün süreci kullanıcılarına verim sağlayacak şekilde yöneten Programattik, hızlı strateji geliştirme ve optimizasyona uygun yazılımı sayesinde reklam bütçesini en optimal biçimde kullanırken, ‘gerçek zamanlı açık artırma’ (RTB) teknolojisiyle markanın kampanyasına en uygun hedef kitleyle buluşmasını sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL