• Geri dön

  • 878 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom ve Atatürk Kültür Merkezi iş birliğine bir global ödül daha!

Türk Telekom’un AKM iş birliğine
IPRA’dan altın ödül

Türk Telekom’un teknoloji alanındaki bilgi birikimini kültür, sanat alanına aktardığı ve ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları uluslararası arenada dikkat çekiyor. Atatürk Kültür Merkezi’nin dijital dönüşümüne öncülük eden ve sanatı yüksek teknolojiyle bir araya getiren Türk Telekom, bu iş birliği ile sektörünün en prestijli kuruluşlarından IPRA’nın düzenlediği, alanında öncü birçok markanın değerlendirildiği Golden World Awards’ın ‘Sponsorluk’ kategorisinde altın ödüle lâyık görüldü.

Türk Telekom’un, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları dünyanın en prestijli halka ilişkiler ödüllerinden IPRA tarafından taçlandırıldı. Türk Telekom, Uluslararası Halka İlişkiler Derneği’nin (International Public Relations Association – IPRA) düzenlediği Golden World Awards’ta ‘Sponsorluk kategorisinde altın ödülün sahibi oldu.

Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Arif Sancaktaroğlu, “Ana destekçisi olduğumuz Atatürk Kültür Merkezi’nde; teknoloji ile dijital dönüşüm alanındaki deneyimimizi kültür-sanata aktardığımız çalışmalarımız sürüyor. Sanatın kalbinin attığı bu ikonik alandaki çalışmalarımızı bir sponsorluk sürecinin ötesinde konumlandırıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’ye Değer anlayışıyla hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projemiz Sesli Adımlar ile AKM’de herkes için erişilebilir bir deneyim sunuyoruz. Uygulama ile görme ve işitme engelli sanatseverler, AKM’nin kapalı ve açık alanlarında, uygulamanın yönlendirmeleri eşliğinde engelleri aşan bir deneyim yaşayabiliyorlar. Herkes için erişilebilir iletişim yaklaşımımızla, AKM’de sanatseverlerin yenilikçi teknolojileri deneyimleyebilmeleri için ücretsiz WiFi hizmeti sunuyoruz. Ayrıca tüm sanatseverler, yapının ruhuna uygun şekilde özel olarak tasarlanan Türk Telekom Lounge’da keyifli zaman geçirebiliyor, bu alandaki dijital uygulamalarımızı deneyimleyebiliyor. AKM’de ziyaretçilerin yenilikçi teknolojileri de yakından tanımalarını sağlıyor, robot tarafından kahve servisi yapılan Robot Cafe ile kahve tutkularına farklı bir deneyim yaşatıyoruz. Bunlara ek olarak sinema gösterimleri ve festivaller gibi açık hava etkinlikleri, özel günlerde çocuklara yönelik sanat atölyeleri gibi çalışmalarımızla Atatürk Kültür Merkezi’nde hayatın her alanına dokunan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm bu çalışmalarımız ve sonrasındaki 360 derece iletişim faaliyetlerimizle, en prestijli halka ilişkiler ödüllerinden sayılan IPRA’nın jüri üyelerinden tam not alarak altın ödüle layık görülmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yüksek teknolojiyle üstün deneyim bir arada…
Türkiye’nin kültür-sanat belleğinde iz bırakan Atatürk Kültür Merkezi’nin simgesi kırmızı kürede bulunan ana opera salonuna ismini veren Türk Telekom’un, bu önemli mekân için gerçekleştirdiği açılış töreni global düzeyde dikkat çekmişti. Türkiye’de ilk defa senfoni orkestrası ve dijital sanatların bir araya geldiği Türk Telekom Opera Salonu’nun Gala Gecesi için özel düzenlenen etkinlik; Global Eventex Awards tarafından ‘Kültür Etkinlikleri’ kategorisinde altın, ‘Görsel İşitsel Kullanım’ kategorisinde ise bronz ödülün sahibi olmuştu.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL