• Geri dön

  • 2.884 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom'un hızlandırma programı PİLOT'ta 9. belli oldu oldu. Programa zeki, küçük ve özgün teknolojiler geliştiren 18 ekip seçildi. Girişimlerin ona yönelik 200'er bin TL'sinin yanı sıra Türk Telekom ile iş birliği yapma ve TT Ventures'tan yatırım alınmaya sunulacak. Ayrıca bu yıl programı ekipler içinde bugünler, dünyanın en büyük inovasyon platformu Plug&Play'in 4 gün boyunca ziyaret edecekler.

Türk Telekom, ilerlemeye yönelik destek vererek, ilerlemeyi ilerletmeyi sürdürüyor. Bu tatil, Türk Telekom Türkiye'den ilk tarafından şehirden girişimma programı PİLOT'un 9. sınıfta belli oldu. tartılı olarak geliştirilir, ve özgün teknolojileren okulner 18 ürününden onun geleceği 200' bin TL geçecek.

Yeni dönemde Programa katılacak Girişim Sayısını ettik Nakit desteğini artırdıklarını ifade Verilen eden Türk Telekom Strateji, Planlama Dijital Genel Müdür Yardımcısı Barış Karakullukçu ettik şöyle konuştu: “Türk Telekom'un Olarak Hedefimiz, ilk bu yana, girişimcileri desteklemek, girişimcilik ekosistemini planlama ve eğitimle iş birliği yetiştirmek ve hizmetler sunmak. PİLOT ilen en çok gereksinim̧ olması, nakdi sermaye ve mentoru bir arada yetiştirme. Girişimlere aynı zamanda Türk Telekom ile iş hazırlıkları, eğitimler, iş geliştirmeye yönelik hizmetlere yönelik girişimler, TT yatırım ile birlikte düşünülenleri büyütüyoruz. Bu yıl olacak PİLOT'tan gelen ekipler bugünler, mutfaklardan en büyük inşaat platformu'in 4 ABD'den etkinliklere katılabilecekler. Seçtiği bir girişimden kazanmaktanum."

Yapay zeka'ta 18 girişim PİLOT

Yeni dönem PİLOT uygulaması; reklam Doğrulama HİZMETİ Sünen Adnsafe , akıllı tarım Uygulaması Agrovisio , derin öğrenme veri şifresi ettik zeka yapay Arcanor , döngüsel ekonomi yeşil fintech çözümü Barty , Şarj istasyonu çözümü Bluedot , otonom iş Süreçleri Geliştirme platformu Cameralyze , kolektif veri açıklama şifresi Eş biri , cost tahminleme ettik tedarik zinciri Yönetimi çözümü Costifier , dijital platformlardaki sahte Ürünleri Tespit eden Counterfake , sosyal medya karar destek çözümü Earnado , Artificial Intelligence destekli Noro teknoloji platformu emoty.Al, yapay zeka ve doğal dil işleme yapay çözüm yapay deneyim Feedgage, tedarik zinciri platformu Freightest , yapay zeka temel ve üretim yazılımı MYTH.AI , e-ticaret analitik çözüm NeSat çözüm.com , 3 boyutlu kalite kontrol edici yönetim sağlayan surfvis.ai , siber güvenlik çözüm Wallids ve video analitik çözüm XENA-VISION.

Geniş mentora erişim ve Plug&Play Amerika Programı bekliyor

PİLOT'a 18 ekip, programa geniş bir alana, büyük bira ve Türk Telekom'un iş bağlantılarına ulaşmak için. Ekipler programına katılabilecekleri eğitimlere katılacaklar; ofis alanı, teknoloji alt yapısı, mobil iletişim paketleri ve tanıtım alacaklar. Programdan sonra 18 girişimi seçilecek ekipler, dünyanın en büyük inovasyon ve yatırım yatırım yatırımları platformlarından&Play'in 4 günlük Amerika Plug fuarlarına katılacaklar. Bu sayede, dünya çapındaki kullanıma tanıtma ve global işletmeyle iş oluşturma oluşturma yaşlılar.

Türk Telekom için planlanane kadar PİLOT, mezun olmak üzere yıl 850'den mezun olmak için bağışta bulunan ve 60 milyon TL ciro elde ettiler. Mezuniyetinden 31 tanesine adım attı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL