• Geri dön

  • 2.818 Görüntülenme

  • 474 Haber

  • 458 İşletme görüntülenme


Türk Telekom’un ‘Bi Dünya Fırsat’ platformu, prestijli markalarla iş birliği yaparak müşterileri için avantajlar sunmaya devam ediyor. Türk Telekom müşterileri, platform çatısı altında tatilden hazır giyime, eğitimden eğlenceye ve mobilya ürünlerine kadar birçok kategoride yüzde 40’a kadar indirim olanağına sahip oluyor.

‘İnsan odaklı’ yaklaşımıyla ürün ve hizmetlerini sürdüren Türk Telekom, ‘Bi Dünya Fırsat’ platformu ile müşterilerine anlaşmalı markalarda fırsatlar sunmaya devam ediyor. Platform, tatilden hazır giyime, eğitimden eğlenceye ve mobilya ürünlerine kadar birçok kategoride çeşitli markalardan indirim imkânı sağlıyor.

Yüzde 40’a varan indirimler

‘Bi Dünya Fırsat’ ile Türk Telekom bireysel mobil, evde internet, ev telefonu ve Tivibu müşterileri, FLO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden 250 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 15 indirim kazanıyor. Türk Telekom müşterilerine MNG Kargo’dan yapacakları yurt içi gönderimleri için yüzde 30 indirim sağlanıyor. Ayrıca Türk Telekom bireysel mobil, evde internet veya ev telefonu müşterileri www.arzum.com.tr’de seçili ürünlerde yüzde 40 indirim imkânından faydalanabiliyor.

‘Bi Dünya Fırsat’ ile sayısız ayrıcalıklardan yararlanan Türk Telekom müşterileri, Vivense mağazalarında ve www.vivense.com sitesinden yapacakları alışverişlerde de tüm indirimlere ek yüzde 8 indirim fırsatından faydalanabiliyor. Ayrıca Çiçeksepeti’nden alışveriş yapan Türk Telekom müşterileri ‘Bi Dünya Fırsat’ ile rozetli ürünlerde yüzde 15 indirim kazanıyor.

Tatilde indirim fırsatları

‘Bi Dünya Fırsat’ kullanan Türk Telekom müşterileri Setur.com.tr'de seçili yaz otellerinde mevcut indirimlere ek yüzde 5 indirim, yurt içi şehir otellerinde yüzde 6 indirim, yurt dışı paket tur ürünlerinde yüzde 5 indirim, yurt dışı bireysel otellerde yüzde 6 indirime sahip olabiliyor.

‘Bi Dünya Fırsat’la eğitimde indirim yağmuru

Eğitimde de indirim fırsatının yer aldığı ‘Bi Dünya Fırsat’ kapsamında Türk Telekom müşterileri, Ankara Üniversitesi Tömer’de İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Çince, Bulgarca, Rusça, Japonca, Yunanca, YDS-YÖKDİL Hazırlık, İş İngilizcesi, Etkili İletişim ve Çocuk sınıflarında yüzde 40 indirim, Türkçe kurslarında ise yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Ek olarak kampanya dahilinde CampusOnline.com sitesindeki tüm eğitimlerde yüzde 40 indirim avantajı bulunuyor.

Yakın zamanda Türk Telekom evde internet müşterileri de Türk Telekom Mobil Uygulaması üzerinden fırsatlardan yararlanmaya başladı. Türk Telekom’un mobil ve evde internet müşterileri, Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması içindeki ‘Bana Özel’ menüsünden ‘Şifre Al’ butonuna tıklayarak kampanyalardan faydalanabiliyorlar. Detaylı bilgi için https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-avantajlar/sayfalar/ana-sayfa.aspx linkinden koşullara ulaşılarak kampanyalar incelenebilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL