• Geri dön

  • 2.759 Görüntülenme

  • 475 Haber

  • 458 İşletme görüntülenme


• Atatürk Kültür Merkezi’nin ‘kalbi’nde yer alan opera salonuna ismini veren Türk Telekom, AKM içerisinde ve Beyoğlu Kültür Yolu üzerindeki birçok yeniliğe teknolojideki tecrübesi ile imza atmayı sürdürüyor.
• Türk Telekom ana destekçisi olduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde, tüm ziyaretçilerin keyifli zaman geçirebilecekleri ve yapının ruhuna uygun şekilde özel olarak tasarlanan Türk Telekom Lounge alanını hizmete sundu.
• Lounge alanında Türk Telekom’un dijital okuma platformu e-dergi, dijital müzik platformu Muud ve dijital televizyon platformu Tivibu’yu deneyimlenebilecek ziyaretçiler, Tivibu aracılığıyla sunulacak özel içerikler ile AKM programları ve çeşitli kültür sanat etkinlikleri hakkında da bilgi alabilecekler.

Türkiye’nin kültür ve sanat belleğinde iz bırakan Atatürk Kültür Merkezi’nde önemli bir iş birliğine imza atan Türk Telekom, ziyaretçilere ayrıcalıklı deneyimler sunmaya devam ediyor.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) içerisinde yer alan ve yapının ruhunu yansıtacak şekilde özel olarak tasarlanan Türk Telekom Lounge, tüm AKM ziyaretçilerine ve sanatseverlere hizmet vermeye başladı. Ziyaretçiler, Türk Telekom Lounge alanının özenle hazırlanmış şık ortamında; TV’den müziğe dijital platformların deneyimlenebildiği özel oturma ve dinlenme alanlarında keyifli zaman geçirebilecek.

Tüm ziyaretçilere açık bu alanda, Türk Telekom’un dijital okuma platformu e-dergi, dijital müzik platformu Muud ve dijital televizyon platformu Tivibu’nun da aralarında bulunduğu ürün ve servisler deneyimlenebilecek. Ziyaretçiler, Türk Telekom Lounge’da yer alan Tivibu deneyim alanında, hazırlanan özel içerikler sayesinde AKM içerisindeki programlar ve kültür sanat etkinlikleri hakkında bilgi alabilecekler.

Dijital dönüşüm deneyimini, teknoloji ile sanatı harmanlayarak AKM ziyaretçilerine aktaran ve sanatseverlere yenilikçi dijital hizmetleri deneyimleyebilecekleri hizmetler sunan Türk Telekom, hazırlanan Lounge’da, birçok özel buluşma ve etkinliğe de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gerek kültür sanat gerekse farklı içerikteki birçok buluşma Türk Telekom Lounge alanında katılımcılara açık olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL