• Geri dön

  • 978 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


AssisTT bilgi teknolojileri alanına ilgi duyan çalışanlarına yepyeni yetkinlikler kazandırıyor

AssisTT, ‘AssisTTekno Akademi’ ile çalışanlarının kariyerine yepyeni bir yön veriyor

Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, “AssisTTekno Akademi” adını verdiği eğitim programı ile bilgi teknolojileri dünyasına yetkin insan kaynağı yetiştirmeye devam ediyor. Geçen yıl çalışanlarına .Net C# yazılım dillerinde 5 aylık temel yazılım eğitimi vererek yüksek performans gösteren 15 kişiyi Bilgi Teknolojileri departmanı ekibine dahil eden AssisTT, bu yıl da ön değerlendirme sürecinde başarılı olan 63 çalışanına AssisTTekno Akademi adı altında .Net yazılım geliştirme, iş zekâsı ve raporlama ile sistem yönetimi konularında vereceği eğitimlerle yeni yetkinlikler kazandıracak.

İnsan odaklı çalışan deneyimi anlayışı ve yenilikçi insan kaynakları uygulamalarıyla sektöründe öne çıkan Türk Telekom’un müşteri deneyimi şirketi AssisTT, çalışanlarının kariyerlerinde ilerleme fırsatlarına yönelik ürettiği çözümlerle sektörde dikkat çekiyor. Türkiye’nin güçlü kurum ve markalarına çok kanallı müşteri deneyimi çözümleri sunan AssisTT, çalışanlarının kendi yeteneklerini keşfetmek, mevcut kariyer yollarının dışındaki alanlarda da gelişimlerine katkı sağlamak için birçok yenilikçi programı hayata geçiriyor.

Geçtiğimiz yıl başlattığı “Yazılımın Yeni 100’ü” programı sayesinde farklı rollerden, yazılıma ilgi duyan ve değerlendirme aşamalarından başarıyla geçen 100 çalışanına yazılım eğitimi veren AssisTT, üstün başarı gösteren 15 kişiyi bilgi teknolojileri ekibine dahil etti. AssisTT, bu yıl da “AssisTTekno Akademi” adı altında yapılandırdığı eğitim programı ile 63 çalışanına daha global değerde yetkinlikler kazandıracak.

AssisTTekno Akademi programı ile 63 AssisTTli daha yepyeni yetkinliklere sahip olacak
.Net yazılım geliştirme, iş zekâsı ve raporlama ile sistem yönetimi konularında yetkinlik kazandırmayı amaçlayan “AssisTTekno Akademi” programı kapsamında; genel yetenek ve teknik sınavda başarılı olan çalışanlar 15 hafta boyunca, 3 alanda oluşturulan 21 kişilik sınıflarda toplamda 90 saatlik eğitim alacak. 10 Temmuz itibarıyla başlayan eğitim programının sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılar katılım belgesi, final sınavında başarılı olan katılımcılar ise başarı belgesine sahip olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan AssisTT Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı İzzet Erten: “Çalışanların eğitiminin, gelişiminin, kariyerlerinde ilerlemelerinin ve hatta kariyerlerine tamamen farklı bir yön verecek fırsatların sunulmasının başarılı bir organizasyonun çok önemli bileşenlerinden biri olarak görüyoruz. Biz de bu kapsamda bilişim dünyasına yetkin insan kaynağı yetiştirmeyi önemsiyor, bu konuda farklı programlar tasarlamayı sürdürüyoruz. Geçen yıl başlattığımız programla, yazılım dünyasına ilgi duyan 100 AssisTT’li arkadaşımıza eğitim verdik ve başarılı olan 15 arkadaşımızı bilgi teknolojileri ekibimize dahil ettik. Bilgi teknolojileri alanına ilgi duyan, bu konuda kendini geliştirmek isteyen arkadaşlarımızın geleceklerine yatırım yapmak için bu yıl da genel yetenek ve teknik sınavda başarılı olan 63 çalışma arkadaşımıza alanında en başarılı kurumlardan biri tarafından AssisTTekno çatısı altında eğitim vereceğiz. Global geçerliliği olan bu eğitimlerin çalışma arkadaşlarımızın kariyerlerinde önemli bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL