• Geri dön

  • 1.009 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom iştiraki ve Türkiye’nin öncü eğitim teknolojileri şirketi Sebit’in yapay zekâ destekli üniversiteye hazırlık ürünü Raunt’ta “Canlı Rehberlik” uygulaması başladı. Bu kapsamda eğitim profesyonellerinin, uzman psikolog ve psikolojik danışmanların yönlendirmeleriyle; öğrencilere sınav kaygılarını yönetmede ve doğru tercihler yapmada destek olunması hedefleniyor.

Türk Telekom iştiraki ve Türkiye’nin öncü eğitim teknolojileri şirketi Sebit, geliştirdiği eğitim çözümleriyle milyonlarca öğrencinin yaşamına değer katmayı sürdürüyor. Sebit’in yapay zekâ destekli üniversiteye hazırlık ürünü Raunt, öğrencilerin üniversiteye hazırlık süreçlerine verdiği katkılara bir yenisini daha ekledi. Raunt, üniversite hazırlık sürecindeki öğrenciler için sunduğu yüz binlerce soru, onlarca kitap ve deneme sınavıyla birlikte sınav kaygısının yönetilebilmesi, gerçekçi hedeflerin belirlenebilmesi ve gelecekle ilgili doğru kararların alınabilmesi için “Canlı Rehberlik” uygulamasını hayata geçirdi. Alanında uzman tecrübeli psikolog ve psikolojik danışmanlar ile öğrencileri buluşturan bu hizmetle, üniversite adaylarının aklındaki sorulara cevap bulabilmeleri sağlanıyor.

Yenilenen Raunt’la YKS’ye eksiksiz hazırlık

Akıllı yönlendirmeler yapan yapay zekâ teknolojisiyle, öğrencilerin alanlarına ve hedeflerine yönelik çalışma planı hazırlanan Raunt’ta yeni dönemde farklı konularda da öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor. YKS’ye hazırlanan öğrenciler için birçok farklı ve yenilikçi hizmet sunan Raunt’ta hayata geçirilen “Canlı Rehberlik” uygulamasıyla öğrenciler, uzman psikolojik danışmanlardan ve psikologlardan rehberlik desteği alabilecekler. Avantajlı fiyatlarla sunulan YKS hazırlık paketlerine eklenen “Canlı Rehberlik” hizmetiyle öğrenciler, istedikleri eğitim setlerine taksit ve banka kredisi imkânlarıyla sahip olabiliyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL