• Geri dön

  • 1.170 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom GAMEON’un iletişim sponsoru olduğu heyecan dolu turnuva;
Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi’nde kazanan Digital Athletics

Türk Telekom’un oyun deneyimini güçlendiren markası GAMEON’un iletişim sponsoru olduğu Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi’nde kazanan Digital Athletics oldu. ESA Esports Arena’da düzenlenen turnuvada kupayı kaldıran Digital Athletics, Ascension Turnuvası’na gitmeye hak kazanırken, 160.000 TL’lik ödülün sahibi oldu.

Oyunculara özel internet kampanyaları ve oyun odaklı birçok fayda ile oyuncuları güçlendiren Türk Telekom gerçekleştirdiği eSpor yatırımları ile de ekosistemin gelişmesinde öncü rol alıyor. Türk Telekom GAMEON’un iletişim sponsorluğunu üstlendiği, dünyada ve Türkiye’de milyonlarca eSpor oyuncusu tarafından heyecanla takip edilen Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi’nde Büyük Final’in ardından kazanan takım Digital Athletics oldu.

S2G Esports karşısında 3-0’lık skorla kupaya uzanan Digital Athletics, 160.000 TL’lik büyük ödülün sahibi olurken Valorant Ascension Turnuvası’nda boy gösterme hakkı kazandı. Digital Athletics, 2024 ve 2025 EMEA Ligi’ne bilet alabilmek için Haziran 2023’te başlayacak grup aşamalarında mücadele edecek. İkincilik madalyasını alan S2G Esports, 75.000 TL’lik ödüle ulaştı ve Ascension Turnuvası’na play-in’den katılmaya hak kazandı.

Katılımcılar, etkinlik alanındaki GAMEON standında oyun turnuvaları ve bilgi yarışmaları ile eğlenceli vakit geçirirken, turnuva kapsamında seride üst düzey performans sergileyen Digital Athletics’den “Masic”, GAMEON ile En İyi Entry Ödülü’nün sahibi oldu.

Valorant Challengers Türkiye: Birlik Ligi hakkındaki tüm detaylara https://gameon.com.tr/ adresi ve GAMEON sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL