• Geri dön

  • 698 Görüntülenme

  • 479 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom’un, oyun ekosistemini internet ve çeşitli fırsatlarla güçlendiren markası GAMEON’un düzenlediği GAMEON VALORANT Turnuvası, 16 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘Büyük Final’ ile son buldu. 250 takımın birbirinden heyecanlı karşılaşmalarına sahne olan turnuvanın finalinde Galatasaray Espor’u 3-1 mağlup eden HOWL Espor şampiyon oldu.

Türkiye’de oyunun ve oyuncunun ihtiyaç duyduğu teknolojinin sahibi Türk Telekom GAMEON, yenilikleriyle oyun ekosistemine katkı sağlamaya devam ediyor. GAMEON tarafından düzenlenen GAMEON VALORANT Turnuvası büyük ilgi topladı. 1500’den fazla oyucunun başvurduğu turnuvada açık elemelerle birlikte toplam 250 takım kıyasıya mücadele etti. İki açık elemeden geçen takımlar grup aşamasına yükseldi. Galatasaray Espor, 2L8, HOWL Espor ve Ranked Demons takımları grup aşamalarında rakiplerini geride bırakarak yarı finale kalmaya hak kazandı. Yarı finalde rakipleri 2L8 ve Ranked Demons’u yenen Galatasaray Espor ile HOWL Espor, ESA Espor Arena’da fiziki olarak düzenlenen ‘Büyük Final’de karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen müsabakada Galatasaray Espor’u 3-1 mağlup eden HOWL Espor, şampiyonluğa ulaştı. ESA Espor Arena’da oynanan çekişmeli mücadeleyi yerinde takip eden yüzlerce oyunsever büyük heyecan yaşadı.

Turnuva heyecanı sahnenin dışına taştı
GAMEON VALORANT Turnuvası’nın büyük finalinde gerçekleştirilen birbirinden özel etkinlikler oyunseverlerin seyir zevkini katladı. Fire Flux Espor takımının oyuncusu Wo0t ile 1v1 turnuva fırsatıyla eşsiz bir deneyim yaşayan katılımcılar, sürpriz hediyeler ve daha birçok aktiviteyle gün boyu keyifli vakit geçirdi. Turnuvada derece elde eden takımlar toplam 200 bin TL ödülün sahibi oldu. İmza attığı işlerle Türkiye’deki oyun ekosistemine ve oyunculara büyük değer katan GAMEON, oyuncuları ve oyunseverleri yeni turnuvalarda bir araya getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL