• Geri dön

  • 2.837 Görüntülenme

  • 478 Haber

  • 460 İşletme görüntülenme


Türk Telekom, yeni bireysel müşterilerine 24 ay sabit fiyat garantisiyle evde internet hizmeti sunuyor. Müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına uygun teklifler sunan Türk Telekom, yüksek hızlı interneti kaliteli hizmet anlayışı ile tüm kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyor.

Türkiye’nin fiber gücü Türk Telekom, insan odaklı yaklaşımıyla, müşterilerinin beklentileri ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler hayata geçiriyor. Türk Telekom, evde internet kullanan yeni bireysel müşterilerine 24 ay taahhütle sabit fiyat avantajı sunuyor. Tüm Türkiye’de yaygın bayi ve dijital kanalları ile çağrı merkezi sayesinde 7/24 ulaşılabilirlik imkânı sağlıyor.

Türk Telekom Sabit Hizmetler Pazarlama Direktörü Nilay Altan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye’nin lider ev interneti sağlayıcısı olarak, ülkemizin internet penetrasyonunu artırmaya yönelik adımlar atmak, internet kullanıcılarını yüksek hızlara ulaştırmak ve kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına cevap verebilmek öncelikli stratejilerimiz arasında yer alıyor. Yüksek hızlı ve limitsiz internet hizmetlerimizi tüm kullanıcılarımıza son teknoloji ile ulaştırma hedefiyle farklı internet teklifleri sunmaya devam edeceğiz.”

Evde internet hizmetleri TTNET A.Ş tarafından, Türk Telekomünikasyon A.Ş. altyapısı üzerinden sunulmaktadır. Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketlerinin ortak markasıdır. Türk Telekom abonelerine özel sunulan fırsatlar belirli kampanyalarda 24 ay taahhütlü olup internet hızınız bulunduğunu lokasyondaki altyapıya, bağlantı yeri ve cihaz gibi unsurlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Daha fazlası için Türk Telekom ofis ve mağazaları ile www.turktelekom.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL